Εκτός M-Sport ο Teemu Suninen με άμεση ισχύ

Teemu Suninen (FIN) of Team M-Sport Ford World Rally Team poses for a portrait during the FIA World Rally Championship Monte-Carlo in Gap, France on January 20, 2021 // Damien Rosso / Red Bull Content Pool // SI202101280826 // Usage for editorial use only //

Την απόφαση να αποχωρήσει από την M-Sport ανακοίνωσε ο Teemu Suninen, με τον Φινλανδό να διακόπτει την συνεργασία του με την ομάδα με άμεση ισχύ.

Η ανακοίνωση δημοσιοποιήθηκε από την εταιρεία εκπροσώπησης του οδηγού και η άμεση ισχύς της απόφασης σημαίνει ότι το Rally Ypres ήταν ο τελευταίος αγώνας του Suninen με την Βρετανική ομάδα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Ήρθε η ώρα για εμας να πούμε αντίο στην M-Sport. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να είμαι ένας από τους οδηγούς της WRC ομάδας για αρκετά χρόνια.

«Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο νέες γνώσεις με κάποιες πολύ καλές στιγμές. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και τώρα αποφασίασμε ότι είναι καιρός να προχωρήσουμε σε νέες προκλήσεις.»

Ο Φινλανδός οδήγησε για την M-Sport το 2017 μέχρι και το 2020, ανεβαίνοντας στο βάθρο τρεις φορές. Στην φετινή σεζόν, οι συνθήκες τον υποβίβασαν σε μια ευμετάβλητη κατάσταση, αφού εναλλασόταν μεταξύ WRC και WRC2, μοιράζοντας το Fiesta της μεγάλης κατηγορίας με τον Adrien Fourmaux.

Δεδομένης της ιδιαίτερης κατάστασης, αλλά και την επιλογή των λέξεων της ανακοίνωσης, αυτός ήταν μάλλον ο λόγος που ο Suninen αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία του. Δεν έχει γίνει λόγος για συζητήσεις με άλλες ομάδες ή άλλο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
10
Shares
Previous Article

Verstappen: Θετική η μέρα μας παρά την σύγκρουση

Next Article
Leclerc

Leclerc: Ήταν μια περίεργη μέρα συνολικά

Related Posts