Η M-Sport ανακοίνωσε Elfyn Evans δεν θα συμμετάσχει στο Rally Φινλανδίας μετά τον τραυματισμό του στην Εσθονία, με τον Gus Greensmith να παίρνει την θέση του Ουαλού στο bucket του Fiesta WRC.

Ο Evans πήρε εντολή-συμβουλή από τον γιατρό της ομάδας να μην συμμετάσχει στο Rally Φινλανδίας καθώς τραυματίστηκε σε αυτό του Εσθονίας στην προσγείωση ενός άλματος. Την είδηση αυτή έκανε γνωστή η M-Sport μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter.

Ο Greensmith επρόκειτο να οδηγήσει το Ford Fiesta R5 MKII στο ντεμπούτο του αυτοκινήτου στη Φινλανδία, αλλά αυτό φαίνεται ότι θα το κάνει ο Eric Camilli, που έκανε δοκιμές με το αυτοκίνητο χθες, ενώ ο Βρετανός θα κάνει δοκιμές με το Fiesta WRC αύριο.

Για την απόφαση να μην αγωνιστεί στο Rally Φινλανδίας, ο Evans δήλωσε: «Είμαι στεναχωρημένος που ανακοινώνω ότι δεν θα αγωνιστώ στο Rally Φινλανδίας εξαιτίας ενός τραυματισμού που έγινε στην προσγείωση ενός άλματος στο Rally Εσθονίας. Είναι δύσκολο για μένα να το δεχθώ αυτή την στιγμή, αλλά πρέπει να εμπιστευτώ την γνώμη των ειδικών, και να εστιάσω στο να αναρρώσω γρήγορα και καλά. 

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την στήριξη της και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στην Φινλανδία με του Teemu Suninen, Hayden Paddon και Gus Greesmith.»

Τα tweet της M-Sport:

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles
X