Ελπίζει να ξεπεράσει τα προβλήματα με το κιβώτιο ταχυτήτων ο Ostberg

O Mads Ostberg ελπίζει να αφήσει πίσω του το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους προηγούμενος αγώνες με τις αλλαγές των ταχυτήτων αφού η M-Sport ανακοίνωσε ότι οι αλλαγές δούλεψαν στο τεστ.

Πίσω πάλι στο τιμόνι ενός Fiesta RS φέτος μετά από δύο σεζόν με την Citroen, ο Ostberg αντιμετωπίζει προβλήματα στους χωμάτινους αγώνες λόγο του κιβωτίου ταχυτήτων που αισθάνεται ότι δεν αλλάζει σταθερά τις ταχύτητες.

Αλλά καθώς το πρωτάθλημα φτάνει στον 6ο αγώνα, η M-Sport δήλωσε ότι το τεστ που έκαναν έριξε φως στο πρόβλημα.

«Δεν είναι μυστικό ότι δεν έχει καλή αίσθηση στα κατεβάσματα όταν τα επίπεδα πρόσφυσης είναι χαμηλά. Δουλεύουμε για να βρούμε λύση και οι λύσεις που φέραμε στο τελευταίο τεστ δείχνουν ελπιδοφόρες,» δήλωσε ο Malcom Wilson.

«Συνεχίζουμε την εξέλιξη και ελπίζουμε να βοηθήσουμε τον Mads στην Σαρδηνία.»

Όντας τρίτος στο πρωτάθλημα των οδηγών, μόλις έναν βαθμό μπροστά από τον οδηγό της Hyundai Hayden Paddon, ο Ostberg παραδέχθηκε ότι είναι ανυπόμονος να λυθεί το πρόβλημα.

«Φτάνουμε στο κύριο μέρος της σεζόν και όλοι θέλουμε να είμαστε ταχύτεροι στους αγώνες που έρχονται,» δήλωσε ο Νορβηγός.

«Από την Πορτογαλία, δεν καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα. Είχαμε πολλές εσωτερικές συζητήσεις και δοκιμάσαμε αρκετά νέα πράγματα στο τεστ που φάνηκαν να αποδίδουν έτσι ελπίζουμε να βασιστούμε σε αυτά αυτό το Σαββατοκύριακο.»

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Ostberg πήρε μία σημαντική ψυχολογική ώθηση αφού κέρδισε τον 5ο γύρο του Νορβηγικού Πρωταθλήματος Ράλλυ, το Aurskog-Høland Rally, οδηγώντας ένα Ford Fiesta R5 EVO.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Ο Marko εκθειάζει τον Ricciardo

Next Article

Τα 10 καλύτερα Grand Prix 2010-2015 (Θέση 1- GP Καναδά 2011)

Related Posts