Ενδιαφέρον της Hyundai για τον Tanak

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai, Andrea Adamo, παραδέχθηκε ότι έχει στο στόχαστρό του τον Ott Tanak, καθώς το συμβόλαιο του Εσθονού λήγει στο τέλος της χρονιάς.

Ο Tanak πήγε στην Toyota το 2018, και έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 7 αγώνες με την ομάδα και βρίσκεται στην πρωτοπορία του πρωταθλήματος των οδηγών. Οι φήμες θέλουν την σχέση του με την ομάδα του Tommi Makinen να έχουν ψυχρανθεί μετά το πρόβλημα στο τιμόνι στην τελευταία ειδική του Rally Σαρδηνίας, που του στέρησε την νίκη.

«Αν έχω τα χρήματα, θα προσλάβω όλους τους κορυφαίους οδηγούς του πρωταθλήματος,» δήλωσε ο Ιταλός. Πληρώνομαι για να κερδίσω το πρωτάθλημα, όχι να κάνω την δουλειά του promoter.

«Νομίζω ότι για κάποιον σαν τον Tanak πρέπει να έχεις πολλά χρήματα, και δεν ξέρω αν έχω τόσα,» δήλωσε όταν ρωτήθηκε για τα των διαπραγματεύσεων με τον Εσθονό.

«Μέχρι στιγμής προσπαθώ να κοιτάξω τους ανθρώπους που δουλεύουν έμπιστα δίπλα μου και, στο μέλλον θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

«Αυτή την στιγμή έχω οδηγούς με συμβόλαια στη Hyundai. Νομίζω ότι τα έχουν πάει αρκετά καλά. Πάνω κάτω, είδαμε στην Σαρδηνία ότι αν διαχειριστείς τους ανθρώπινους παράγοντες – όχι μόνο αυτούς αλλά όλη την ομάδα – με τον σωστό τρόπο τότε έχεις ένα καλό αποτέλεσμα.

«Από την άλλη δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Tanak δεν είναι ένας δυνατός οδηγός και πιστεύω ότι αυτή την στιγμή είναι ένας από τους τρεις που μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.»

Πηγή: autosport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify