Ενημέρωση της FIA για τους αγώνες του WRC

Η FIA εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει σε τι στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις με τους διοργανωτές των αγώνων και την εξέλιξη του Covid-19.

Τόσο η FIA, όσο και ο promoter του WRC είναι διαρκώς σε επικοινωνία με τους διοργανωτές των αγώνων, για να μαθαίνουν την κατάσταση που επικρατεί σε κάθε χώρα με τον κορονοϊό αλλά και τα περιοριστικά μέτρα που έχουν θεσπίσει οι κυβερνήσεις των χωρών.

Αναλυτικότερα:

Για το Rally Αργεντινής αναφέρεται ότι εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που υπάρχουν δεν θα μπορέσει να διεξαχθεί ο αγώνας στο τελευταίο τρίμηνο του χρόνου. Για το Rally Πορτογαλίας είναι ήδη γνωστό ότι έχει ακυρωθεί. Το Rally Σαρδηνίας έχει ήδη αναβληθεί, καθώς μέχρι στιγμής απαγορεύεται η μετακίνηση από και προς το νησί. Ωστόσο, τα μέτρα αναμένεται να ελαφρύνουν από την 1η Ιουνίου.

Η προετοιμασία για το Rally Σαφάρι συνεχίζεται, με την κυβέρνηση της χώρας να συνεδριάζει στις 15 Μαΐου, όταν και θα μπορούν να μεταφερθούν φορτία μέσω θαλάσσης. Η προετοιμασία συνεχίζεται και για το Rally Φινλανδίας, αλλά θα επαναξεταστεί στις αρχές του Ιουνίου. Επίσης είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο αγώνας να μεταφερθεί για τον Σεπτέμβριο/Οκτώβριο.

Το εθνικό πρωτάθλημα στην Νέα Ζηλανδία έχει ήδη ακυρωθεί, αλλά σύμφωνα με την FIA, συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα του WRC, με την νέα αξιολόγηση να γίνεται στο τέλος Μαΐου.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται και η προετοιμασία για τα Rally Τουρκίας, Γερμανίας, Μεγάλης Βρετανίας και Ιαπωνίας.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Alonso: Ξέρω τι θα κάνω το 2021

Next Article

Σαν σήμερα... στις 6 Μαΐου

Related Posts