Εντυπωσιασμένος από την απόδοση της Sauber ο Leclerc

Ο Charles Leclerc παραδέχτηκε πως δεν περίμενε η Sauber να είναι τόσο ανταγωνιστική μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ομάδα του Hinwil άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της φέτος, με τη συνεργασία με την Alfa Romeo να αναζωογονεί το ιστορικό team.

Αυτό μεταφράζεται στη συνολική απόδοση της C37 φέτος, τόσο στα χέρια του Marcus Ericsson, όσο και σε εκείνα του Leclerc, με τον Μονεγάσκο να δηλώνει έκπληκτος από αυτήν την εικόνα:

«Δεν πιστεύω πως περιμέναμε να τα πάμε τόσο καλά στο τέλος της σεζόν, τελειώνοντας με τις αναβαθμίσεις του φετινού μονοθέσιου τόσο νωρίς. Επομένως, σίγουρα τα πράγματα δείχνουν καλά για την ομάδα του χρόνου, γιατί είχαν λίγο χρόνο να εξελίξουν το νέο μονοθέσιο.»

Οι Ελβετοί πλέον βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας, μπροστά κι από την Toro Rosso, με τον Leclerc να τονίζει πως προτεραιότητα είναι να διατηρηθούν εκεί:

«Προφανώς δεν θα πάρουμε ανόητα ρίσκα για να κερδίσουμε μία θέση, αν είναι πίσω μας. Αυτό σίγουρα θα αλλάξει λίγο την προσέγγισή μας. Αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος: να κάνουμε την καλύτερη δυνατή δουλειά, και να τους κρατήσουμε πίσω μας. Θα αλλάξουμε λίγο το τι θα κάνουμε σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο.»

Πηγή: racefans.net

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
12
Shares
Previous Article

Checking The Pacenotes - Season 3 - Rally Αυστραλίας

Next Article

Δεν πίστευε πως θα κερδίσει φέτος ο Latvala

Related Posts