Εντυπωσιασμένος ο Gasly με την πρόοδο της Honda

O Pierre Gasly δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη νέα μονάδα ισχύος της Honda για το 2019 και εμφανίζεται θετικός για την χρονιά που ξεκινά.

Ο Γάλλος οδηγός της Red Bull πήρε μια γεύση από την περυσινή μονάδα ισχύος της Ιαπωνικής εταιρείας, όντας οδηγός της Toro Rosso. Για αυτό και ήταν σε θέση να συγκρίνει και τα δυο:

«Είναι λίγο νωρίς για να συγκρίνουμε, αλλά η πρώτη αίσθηση είναι θετική. Πιστεύω πως έκαναν πολύ καλή δουλειά μέσα στο χειμώνα. Καταφέραμε να σημειώσουμε πολλούς γύρους, όπως και η Toro Rosso. Γενικά μπορώ να πω πως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.»

Βέβαια, ο ίδιος τόνισε πως είναι αρκετά νωρίς ακόμη για να κατανοήσουμε την ανταγωνιστικότητα  της ομάδας για τη φετινή χρονιά.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για τις απαιτήσεις και τους στόχους μας, καθώς είναι πολύ νωρίς.  Πρέπει να καταλάβουμε την πλήρη εικόνα του πακέτου μας. Ήταν πολύ σημαντικό να έχουμε το πρώτο feedback από το αυτοκίνητό μας και μέχρι στιγμής είναι όλα καλά.

«Δοκιμάσαμε κάποια νέα πράγματα και κάποια άλλα αρνητικά. Πρέπει να καταλάβουμε και άλλα πριν θέσουμε τους στόχους μας.»

Σχετικά με την έξοδό του σήμερα στις δοκιμές, σχολίασε:

«Στο τέλος, ήμουν στην στροφή 10 και επανήλθε η ισχύς και καθώς ανέβαζα σε 5η, έχασα το πίσω μέρος και γενικά τον έλεγχο του μονοθέσιου. Ήταν αρκετά ενοχλητικό να χάσω το τελευταίο μισάωρο των δοκιμών σήμερα.»

Πηγή: Racefans.net

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles