Επιπλέον εξετάσεις για τον Wehrlein μετά το συμβάν στο Μονακό

Pascal Wehrlein (D), Sauber F1 Team. Monaco Street Circuit.

Ο Pascal Wehrlein δήλωσε πως θα υποβληθεί σε εξετάσεις στη μέση του μετά το ατύχημα που είχε στο Grand Prix του Monaco.

Ο νεαρός Γεραμανός, βρισκόμενος στον 60ο γύρο του αγώνα χτυπήθηκε στο μέσο του αριστερού μέρους του μονοθέσιου του από τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2009 Jenson Button. Ο πίσω δεξής τροχός του μονοθέσιου του Wehrlein καβάλησε τον εμπρός αριστερός τροχό του Button στην προσπάθεια του να προσπεράσει τον Wehrlein στην κορυφή της στροφής Portier. Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής ήταν το μονοθέσιο της Sauber να μείνει κολλημένο στη στροφή και στον τοίχο με κλίση 90 μοίρες.

Παρά τη σύγκρουση, ο Wehrlein βγήκε ανέπαφος από το μονοθέσιο του με τη βοήθεια των ανθρώπων ασφαλείας της πίστας ενώ οι γιατροί στο ιατρικό κέντρο της πίστας που τον εξέτασαν και διαπίστωσαν πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την υγεία του.

Ο οδηγός της Sauber απείχε από τους δυο πρώτους αγώνες της σεζόν λόγω του τραυματισμού του στη μέση, στον αγώνα των πρωταθλητών.

«Ελπίζω (πως είμαι καλά). Άγγιξα και πάλι το κεφάλι μου στη μπαριέρα, γι’ αυτό έχω να κάνω κι άλλες εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα για τη μέση μου. Θα δούμε».

«Ήταν τρομακτικό. Τα φρένα άρχισαν να καπνίζουν και δε μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο προφανώς. Το μόνο πράγμα που ήθελα να κάνω ήταν να βγω από το αυτοκίνητο όταν είδα το αυτοκίνητο να καπνίζει. Δε μπορούσα να βγω μόνος μου. Φαίνεται πως είμαι καλά αλλά προφανώς μετά τον τραυματισμό που είχα δεν είμαι και τόσο σίγουρος».

«Ο Button δεν ήταν πουθενά. Ξεκάθαρα, αυτή δεν είναι στροφή για προσπέραση. Ήταν χαζή κίνηση».

Πηγή: crash.net

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Δεν είναι ευχαριστημένος με την δεύτερη θέση ο Raikkonen

Next Article

Υπερασπίζεται την θέση του ο Button

Related Posts