Ο Sebastian Marshall μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησε τον Hayden Paddon για την συνεργασία που είχαν, δηλώνοντας ότι το 2019 θα είναι στο δεξί bucket του Kris Meeke στο Toyota Yaris WRC.

Οι φήμες για την επικείμενη συνεργασία είχαν ξεκινήσει να κυκλοφορούν από όταν ο Meeke υπέγραψε με την ομάδα του Tommi Makinen, και δήλωσε ότι συνοδηγός του δεν θα είναι ο Paul Nagle.

Σήμερα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από τον Marshall, ο οποίος δήλωσε: «Σε ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα που δουλέψαμε μαζί με τον Hayden πιάσαμε πολλούς στόχους. Αναμφίβολα η περίοδος μαζί του ήταν η πιο επιτυχημένη μου στο σπορ – κερδίζοντας αρκετές ειδικές διαδρομές, βάθρα, και άλλα καλά αποτελέσματα.

«Ήταν δύσκολο να αποφασίσω να λήξω αυτή την δυνατή συνεργασία αλλά είναι μία απόφαση που σκέφτηκα πολύ για να πάρω. Μου έγινε μία πρόταση που ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αγνοήσω, έτσι, για το 2019, θα είμαι συνοδηγός του Kris Meeke.

«Θα μπω στο αυτοκίνητο και θα έχω να γεμίσω ένα μεγάλο κενό, αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος προοπτική του να δουλέψω με τον Kris και την Toyota Gazoo Racing – και θα κάνω για πρώτη φορά στην καριέρα μου πλήρη σεζόν,» πρόσθεσε ο Marshall.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Hayden και όλους στην ομάδα της Hyundai, που πέρασα μαζί τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ήταν μία φανταστική εμπειρία και πολύ καλές αναμνήσεις για να θυμάμαι, με αποκορύφωμα το βάθρο μας στην Αυστραλία.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles