Επίσημα ο Benedetto Vigna ο νέος CEO της Ferrari

Benedetto_Vigna New Ferrari CEO
GP AZERBAIJAN F1/2021 – SABATO 05/06/2021 credit: @Scuderia Ferrari Press Office

H Ferrari ανακοίνωσε την πρόσληψη του Benedetto Vigna για την θέση του CEO, την οποία θα αναλάβει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Σήμερα, Τετάρτη 9 Ιουνίου, έγινε η ανακοίνωση του νέου CEO της Ferrari, του Benedetto Vigna, ο οποίος θα αναλάβει χρέη CEO στο Maranello από την 1η Σεπτέμβρη, αντικαθιστώντας τον Louis Camilleri, που είχε υποβάλλει την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Benedetto_Vigna New Ferrari CEO

Ο Benedetto Vigna, 52 χρονών, Ιταλός, πτυχιούχος στη φυσική από το πανεπιστήμιο της Pisa, προέρχεται από το χώρο της STMicroelectronics και έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας. Ο πρόεδρος της Ferrari, John Elkann, καλωσόρισε τον Vigna, τονίζοντας πως η εμπειρία και οι γνώσεις του στο χώρο της τεχνολογίας  θα αποτελέσουν σημαντικά στοιχεία για το μέλλον της Ferrari.

The Undercut – Azerbaijan GP: Σπουδαία νίκη Perez, θέματα για την Pirelli

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Benedetto Vigna ως νέος CEO της Ferrari. Oι γνώσεις του στο χώρο της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας θα βοηθήσουν την Ferrari στο να γράψει νέες σελίδες στην απίστευτη ιστορία της.» 

Ο Benedetto Vigna στις δηλώσεις του τόνισε τον ενθουσιασμό και το αίσθημα ευθύνης για το νέο του καθήκον στην Ferrari: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να γίνω μέλος της Ferrari ως CEO, είμαι ενθουσιασμένος και γνωρίζω την ευθύνη που επιφέρει αυτή η θέση. Είμαι ενθουσιασμένος για τις ευκαιρίες που μας επιφυλάσσει το μέλλον. Αισθάνομαι το αίσθημα ευθύνης για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για την Ferrari και για όλους τους ανθρώπους στο κόσμο που έχουν πάθος για την Ferrari.»

Leclerc: Έχασα την πρωτοπορία για να αποφύγω ένα κλαδί

Πηγή: it.motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
38
Shares
Previous Article
Quartararo μαύρη

Quartararo: Έπρεπε να μου δείξουν μαύρη σημαία

Next Article

The Undercut - Azerbaijan GP: Σπουδαία νίκη Perez, θέματα για την Pirelli

Related Posts