Επίσημο: Συμφωνία Aprilia-Iannone

Ο Andrea Iannone ανακοινώθηκε κι επίσημα από την Aprilia, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν διετές συμβόλαιο. 

Νωρίτερα σήμερα, η Suzuki επισημοποίησε το διαζύγιο με τον Andrea Iannone, ο οποίος φημολογείτο πως βρισκόταν κοντά σε συμφωνία με την Aprilia.

Αυτό που έλειπε ήταν η επιβεβαίωση, η οποία ήρθε μερικές ώρες μετά, με τον team manager της Gresini Racing, Fausto Gresini, να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον νέο του αναβάτη:

«Ο συνδυασμός του Iannone με την Aprilia θα είναι φανταστικός -ένας από τους πιο ενδιαφέροντες στο MotoGP- και έχει την δυναμική να φέρει σπουδαία αποτελέσματα.

«Ο Andrea είναι ένας δυνατός, γρήγορος και σταθερός αναβάτης. Πιστεύω πως θα μπορέσει να μας στηρίξει ως ομάδα και να βοηθήσει στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Έπειτα, πάντοτε είναι ευχάριστο να έχεις έναν Ιταλό αναβάτη σε ιταλική μοτοσυκλέτα.»

Από τη μεριά του, ο αγωνιστικός διευθυντής της Aprilia, Romano Albesiano, δήλωσε σχετικά:

«Με τον Iannone, έχουμε έναν ακόμη ταλαντούχο και γρήγορο αναβάτη που αποδεικνύει την αξία του φέτος. Η άφιξή του είναι δείγμα της αφοσίωσης του Piaggio Group και της Aprilia στο MotoGP.»

Για τον απερχόμενο Scott Redding, o Albesiano είπε:

«Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω δημόσια για τον εξαιρετικό επαγγελματισμό που επέδειξε και την αφοσίωσή του.»

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.