Επίσημο: Lappi, Suninen και Greensmith το τρίδυμο της M-Sport για το 2020

Η M-Sport ανακοίνωσε το οδηγικό line-up της για το 2020, το οποίο θα αποτελείται από τους Esapekka Lappi, Teemu Suninen και Gus Greensmith.

Η βρετανική ομάδα ήταν η τελευταία που δεν είχε ανακοινώσει τους οδηγούς της για την ερχόμενη σεζόν, με τις Hyundai και Toyota να το έχουν πράξει από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς.

Οι Lappi και Suninen θα κάνουν πλήρη χρονιά ενώ ο Greensmith θα συμμετάσχει σε 9 αγώνες: Μόντε Κάρλο, Μεξικό, Αργεντινή, Πορτογαλία, Σαρδηνία, Φινλανδία, Τουρκία, Γερμανία και Ουαλία.

Για το οδηγικό line-up του 2020, ο επικεφαλής της M-Sport, Malcolm Wilson, δήλωσε:

«Επιστρέφουμε στις ρίζες μας με παραπάνω από έναν τρόπους φέτος – έχοντας μία αρκετά νέα ομάδα, με δύο δυάδες Φινλανδών στην οικογένειά μας. Έχουμε καλά αποτελέσματα από τους Marcus [Gronholm], Mikko [Hirvonen] και Jari-Matti [Latvala], και ανυπομονώ να δω πως θα εξελιχθεί η νέα γενιά των Φινλανδών οδηγών.»

Από την μεριά του ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Rich Millener, είπε:

«Υπάρχει αρκετή δυναμική στο line-up μας για το 2020 και ο στόχος είναι να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για καλά αποτελέσματα. Η νίκη είναι ο απόλυτος στόχος, και πιστεύω ότι έχουμε την δυνατότητα να το πετύχουμε.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles