Επίσημο: Συμφωνία Honda-Lorenzo

O Jorge Lorenzo θα είναι ο αντικαταστάτης του Dani Pedrosa στην εργοστασιακή ομάδα της Honda, με τις 2 πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο διετούς διαρκείας.

Λίγες ώρες μετά το διαζύγιο με τον Pedrosa, η Repsol Honda δεν άργησε να ανακοινώσει τον αναβάτη που θα πλαισιώσει τον Marc Marquez για τα πρωταθλήματα του 2019 και του 2020. Ο Jorge Lorenzo θα βρεθεί στην ομάδα της Honda, επιστρέφοντας στη σέλα μιας Honda μετά από την πρώτη του χρονιά στο τότε πρωτάθλημα των 250 κυβικών το 2005.

Στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Από το 2019, θα είναι ομόσταβλος στον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή του MotoGP, Marc Marquez. Θα έχουμε 2 σπουδαίους πρωταθλητές με τεράστιο ταλέντο και υψηλές προσδοκίες που θα κάνουν μια πολύ δυνατή ομάδα και θα βοηθήσουν στην εξέλιξη του HRC

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

Υπεύθυνος MotoGP

Τις ημέρες, είμαι φοιτητής στα Ψηφιακά Συστήματα του Πανεπιστήμιου Πειραιά. Τις νύχτες ίσως θα βλέπω κάποιο σπορ ή κάποια σειρά στην τηλεόραση. Τις ημέρες και τις νύχτες, παρακοουθώ τα όσα γίνονται σε 2 ή 4 τροχούς.