Επίσημο: Στην Red Bull o Pierre Gasly

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Red Bull Racing έκανε γνωστό πως ο Pierre Gasly θα αντικαταστήσει τον Daniel Ricciardo και θα πλαισιώσει τον Max Verstappen για το πρωτάθλημα του 2019.

Όπως αναμενόταν μετά τη φυγή του Daniel Ricciardo, ο Pierre Gasly είναι ο εκλεκτός που θα αναλάβει τη θέση που άφησε κενή ο Αυστραλός και θα είναι μαζί με τον Max Verstappen, το οδηγικό δίδυμο της Aston Martin Red Bull Racing.

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται λόγος για τη διάρκεια του συμβολαίου του Γάλλου, ο οποίος θα γίνει ο πέμπτος συνεχόμενος οδηγός που θα μεταπηδήσει στην Red Bull από την Toro Rosso, μετά τους Vettel, Ricciardo, Kvyat και Verstappen.

Ο επικεφαλής των “Ταύρων”, Christian Horner, έκανε και τις απαραίτητες δηλώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από τη στιγμή που ο Pierre ήρθε στην F1, και στην Scuderia Toro Rosso, πριν ένα χρόνο, έχει αποδείξει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που χρόνια τώρα έχει στηρίξει η Red Bull.

«Η εκπληκτική του απόδοση με την ομάδα που διαθέτει κινητήρες της Honda, μόλις στην πρώτη πλήρη σεζόν του στο σπορ, έχουν ενισχύσει τη φήμη του ως ενός εκ των πλέον συναρπαστικών νέων οδηγών στο motorsport και ανυπομονούμε να έχουμε τον Pierre στην ομάδα το 2019.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles