Επιστρέφει στη δράση ο Petrucci

Ο Danilo Petrucci θα επιστρέψει στους αγώνες του MotoGP το επόμενο Σαββατοκύριακο στο GP της Γαλλίας, μετά την απουσία του από τους τέσσερις πρώτους αγώνες λόγω τραυματισμού.

Ο αναβάτης της Pramac Ducati έμεινε εκτός δράσης αφού έσπασε το δεύτερο, τρίτο και τέταρτο μετακάρπιο οστό του δεξιού του χεριού σε ατύχημα που είχε στις δοκιμές του Φεβρουαρίου στο Phillip Island.

Προσπάθησε να αγωνιστεί στο Κατάρ, αλλά αναγκάστηκε να μείνει εκτός αγώνα μετά το FP3, όταν μία ακτινογραφία έδειξε πως υπήρχε εξάρθρωση στα οστά που είχαν τραυματιστεί.

Τη θέση του πήρε ο δοκιμαστής της Ducati, Michele Pirro, με καλύτερο τερματισμό αυτόν στο Austin, που τελείωσε τον αγώνα 8ος.

Η Pramac τώρα αποκάλυψε πως ο Petrucci επιστρέφει στους αγώνες μετά από έξι εβδομάδες.

«Προπονήθηκα αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες,» δήλωσε ο Petrucci. «Αυτή τη φορά τα έκανα όλα πιο ήρεμα, περίμενα από το σώμα μου να με αφήσει να προπονηθώ, Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω και αισθάνομαι καλά.

«Φυσικά πρέπει να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα στην πίστα, καθώς η προπόνηση που έκανα στο σπίτι δε μπορεί να συγκριθεί με ένα αγωνιστικό τριήμερο. Αλλά, είμαι πολύ αισιόδοξος.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Michelin - Απαντήσεις στα προβλήματα

Next Article

Βελτίωση για τα μονοθέσια το Aeroscreen σύμφωνα με τον Button

Related Posts