Επιστρέφει στη Williams σε θέση συμβούλου ο Button

Jenson Button.

H Williams ανακοίνωσε την επιστροφή του Jenson Button, ύστερα από 21 χρόνια, σε ρόλο συμβούλου. 

O Jenson Button υπέγραψε μια πολυετή συμφωνία με την Williams, αναλαμβάνοντας χρέη συμβούλου, αναφέρει η ανακοίνωση της Βρετανικής ομάδας. Ο Button χάρη στην πολυετή εμπειρία του θα έχει συμβουλευτικό ρόλο μέσα στην ομάδα, βοηθώντας την εξέλιξη των οδηγών της και της ακαδημίας νέων οδηγών της Williams, επίσης θα συμμετάσχει σε μερικές εμπορικές εκδηλώσεις της ομάδας και θα δώσει το παρόν και σε μερικούς αγώνες μέσα στην φετινή σεζόν. Παράλληλα με αυτό το ρόλο, ο Button θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το Sky Sports F1. Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009, είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη Formula1 το 2000 με την Williams.

O Jenson Button στις δηλώσεις του, δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του στη Williams.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ακόμη μια φορά μπορώ να πω ότι υπέγραψα στη Williams. Όταν ήμουν 19, αυτή η στιγμή μου άλλαξε τη ζωή, παρόλο που πέρασαν 20 χρόνια, νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ. Ο Sir Frank Williams με εμπιστεύτηκε και θα του είμαι για πάντα ευγνώμον για αυτό και χαίρομαι πως έχω πάλι την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα στο να φτάσει πάλι στις επιτυχίες. Σίγουρα υπάρχει αρκετή δουλειά μπροστά μας αλλά δεν αμφιβάλλω πως το μέλλον θα είναι λαμπρό και ανυπομονώ να ξεκινήσω.»

O CEO της Williams αναφέρθηκε στην επιστροφή του Jenson Button στη Williams σε ρόλο συμβούλου, τονίζοντας πως είναι μια ιδιαίτερα θετική κίνηση.

«Η επιστροφή του Jenson είναι μια ακόμη θετική κίνηση που θα μας βοηθήσει στην πρόοδο μας εντός και εκτός πίστας. O Jenson ήταν πάντα ένας φίλος για την ομάδα και η επιστροφή του στην οικογένεια της Williams είναι ένα ευχάριστο γεγονός . Στο 2000, ο Sir Frank Williams διέκρινε το ταλέντο του Jenson, δίνοντας του την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη Formula1. Στη συνέχεια ο Jenson ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες, κατακτώντας το παγκόσμιο τίτλο. Στη συνέχεια έδειξε τις ικανότητες του στον επιχειρηματικό χώρο και στο χώρο της τηλεόρασης, αποτελώντας ένα πολύ σεβαστό μέλος στο paddock. H εμπειρία του θα μας βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξη μας στη πίστα και επιχειρηματικά. Γνωρίζω ότι στο Grove τον σέβονται παρά πολύ και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την συνεργασία μας.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
32
Shares
Previous Article

Rally Μόντε Κάρλο - 2η Μέρα: Ανατροπές με τον Evans επικεφαλής

Next Article

Rally Μόντε Κάρλο - 3η Μέρα: Ogier και 1-2-3 για την Toyota

Related Posts