Η McLaren ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Fernando Alonso θα επιστρέψει στο Indy 500, με την Βρετανική ομάδα το 2019.

Ο Ισπανός θα κάνει την δεύτερη του προσπάθεια στον συγκεκριμένο αγώνα, αφού θέλει να γίνει ο δεύτερος οδηγός που θα κάνει το triple crown, δηλαδή, να έχει νίκη στο GP του Μονακό, νίκη στις 24 ώρες του Le Mans και νίκη στο Indy 500, και ο Alonso έχει ήδη δύο στις τρεις νίκες.

Ο Zak Brown δήλωσε: «Ανακοινώνουμε την επιστροφή μας στον συγκεκριμένο αγώνα. Η McLaren έχει μία μακρά ιστορία με τα 500 μίλια της Ινδιανάπολης και έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί με τον Fernando. Το Indy 500 δεν είναι παιχνιδάκι, είναι σοβαρή υπόθεση. Σεβόμαστε τον αγώνα και τους συμμετέχοντες. Έτσι, δεν έχουμε αυταπάτες. Αλλά οι άνθρωποι στην McLaren είναι αγωνιστές, όπως και ο Fernando. Πηγαίνουμε για την νίκη.»

Από την μεριά του ο Ισπανός δήλωσε: «Έχω δηλώσει αρκετές φορές την επιθυμία μου να κάνω το triple crown. Είχα μία ενδιαφέρουσα εμπειρία στο Indy 500 το 2017 και είχα την επιθυμία να επιστρέψω αν μου ξαναδινόταν η ευκαιρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω με την McLaren. Αυτή ήταν πάντα η πρώτη μου επιλογή αν ήθελε να η ομάδα να το κάνει, έτσι είμαι χαρούμενος που επέλεξαν να πάμε μαζί. Είναι ένας δύσκολος αγώνας και θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τους καλύτερους, έτσι θα είναι μία μεγάλη πρόκληση. Αλλά γι’αυτό αγωνιζόμαστε. Αυτό που ανυπομονώ είναι να ξαναδώ όλους αυτούς τους θεατές.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

No more articles