Επιστρέφει στο Tempelhof το ePrix του Βερολίνου

Add us as preferred source

Στην τοποθεσία του παλιού αεροδρομίου του Templelhof θα επιστρέψει το ePrix του Βερολίνου, εγκαταλείποντας τη χάραξη στους δρόμους της πόλης που χρησιμοποιήθηκε την περασμένη σεζόν.

Αν και ο αγώνας διεξήχθη στο παλιό αεροδρόμιο το 2015, το 2016 μεταφέρθηκε στο κέντρο της πόλης, στην Alexanderplatz, καθώς το Tempelhof χρησιμοποιήθηκε για να στεγαστούν πρόσφυγες που είχαν φτάσει στη Γερμανία.

Ωστόσο, ο δήμαρχος του Βερολίνου, Michael Muller, ζήτησε την επιστροφή στο αεροδρόμιο, με τις συζητήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει και να ολοκληρώνονται αυτήν την εβδομάδα.

Εκπρόσωπος της Formula E δήλωσε: «Είμαστε σε συνεχή διάλογο και συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές για να ορίσουμε την τελική τοποθεσία του αγώνα και είμαστε ευγνώμονες για το συνεχές ενδιαφέρον και την υποστήριξη που δείχνει ο δήμαρχος για να γίνει αγώνας στο Βερολίνου.»

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Autosport, η χάραξη του Tempelhof ενδέχεται να αλλάξει ενόψει του αγώνα στις 10 Ιουνίου.

Latest Podcast Undercut · E47 · 14/09/2026 · 55 min

The Undercut Redux #47: Κυνηγώντας ανεμόμυλους

Το ταξίδι της Formula 1 στην Μαδρίτη είχε ιδιαίτερη προσμονή, αρκετές ψευδαισθήσεις και πολλές διαφορετικές πραγματικότητες για τους πρωτοπόρους οδηγούς. Ο Kimi Antonelli είναι ξανά…

Add us as preferred source on Google News

Follow TotalRacing on Google News so you never miss an article.

Related Posts
Περισσότερα

GP Αζερμπαϊτζάν – FP1: Πρώτος ο Russell, πρόβλημα για Antonelli

Ο George Russell ήταν ταχύτερος στο FP1 του GP Αζερμπαϊτζάν με 1:45.387, μπροστά από Verstappen και Leclerc. Υδραυλικό πρόβλημα έθεσε εκτός προγράμματος τον Kimi Antonelli, ενώ δύο Virtual Safety Car διέκοψαν τη διαδικασία.