Επιστροφή στις πίστες για τον Marc Marquez (pics)

Marquez

O Marc Marquez επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι, ολοκληρώνοντας μία ημέρα δοκιμών με μοτοσυκλέτα δρόμου της Honda στην πίστα του Πορτιμάο.

Για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε τον περασμένο Οκτώβριο σε δοκιμές μοτοκρος, όπου και χτύπησε στο κεφάλι, ο Marc Marquez μπήκε ξανά σε πίστα οδηγώντας την RCV213V-S στο Πορτιμάο. Σε μία ιδιωτική ημέρα δοκιμών που διεξήχθη από την ομάδα της Honda, o Ισπανός ολοκλήρωσε 65 γύρους με την εμπορική έκδοση της μοτοσυκλέτας του.

Επίσης, η ημέρα δοκιμών αποτέλεσε και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Marquez να διαπιστώσει τη βελτίωση της υγείας του καθώς ταλαιπωρήθηκε από διπλωπία για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, στο οποίο δεν μπορούσε να ανεβεί σε σέλα οποιασδήποτε μοτοσυκλέτας.

Ο Marquez προχώρησε και σε δηλώσεις μετά το πέρας της ημέρας δοκιμών, στις οποίες ανέφερε αναλυτικά: «Νιώθω πού χαρούμενος, πρώτα που επέστρεψα σε μία μοτοσυκλέτα κι οδήγησα σε πίσα ξανά αλλά επίσης γιατί ήμουν σε θέση να επιβεβαιώσω ότι οι αισθήσεις που είχα στις προηγούμενες δοκιμές, παραμένουν οι ίδιες.

«Είναι ένα σπουδαίο αίσθημα, ένα αίσθημα ανακούφισης καθώς όταν οδηγούσα δεν είχα κανένα πρόβλημα με την όρασή μου. Φυσικά μετά από τόσο μεγάλη αποχή, είχα κάποια θέματα με τη φυσική μου κατάσταση, κάτι που όμως είναι λογικό, γιατί δεν έχω κάνει την προετοιμασία που θα ήθελα. 

«Υπάρχουν κάποια σημεία που μπορώ να βελτιώσω, αλλά τα θετικά και τα κύρια στοιχεία που θα πάρω από αυτό το τεστ είναι ότι έχω επιβεβαιώσει πως μπορώ να αισθάνομαι άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα και να έχω την αίσθηση της ταχύτητας. Έκανα πολλούς συνεχόμενους γύρους κι είμαι πολύ χαρούμενος με τα αποτελέσματα. Έχουμε δύο εβδομάδες μέχρι τη Σεπάνγκ και θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία να προπονηθώ με την μοτοσυκλέτα.»

Παρακάτω μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικές εικόνες υψηλής ανάλυσης από την ημέρα δοκιμών του Marc Marquez στην Πορτογαλία:

Marquez Πορτιμάο Marquez Portimao

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article
Hamilton

Τόσο μεγάλος αλλά και τόσο μικρός...

Next Article

F1: Οι ημερομηνίες των παρουσιάσεων των ομάδων

Related Posts