Επιβεβαιώθηκε η πρόσληψη de Beer στη Williams

Με ανακοίνωσή της η Williams επιβεβαίωσε την πρόσληψη του Dirk de Beer στο πόστο του επικεφαλής αεροδυναμικών, αρχής γενομένης από την 1η Μαρτίου.

Ο Νοτιαφρικάνος έχει προϋπηρεσία στη Formula 1, καθώς υπήρξε μέλος της Sauber, ενώ είχε τον ίδιο ρόλο με τώρα στη Lotus, προτού βρεθεί στη Ferrari.

Ο ίδιος δήλωσε αναφορικά με τα νέα του καθήκοντα: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στη Williams. Η ομάδα έχει μία εκπληκτική παρακαταθήκη στην F1, και είμαι περήφανος που είμαι μέρος της. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Dave Wheater και όλη την ομάδα των αεροδυναμιστών της Williams, ώστε να βοηθήσουμε στο να προχωρήσει η εξέλιξη του μονοθέσιου φέτος αλλά και στο μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Williams για αυτήν την ευκαιρία.»

Από τη μεριά της, η αναπληρώτρια αγωνιστική διευθύντρια της ομάδας, Claire Williams, τόνισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε μαζί μας κάποιον με την εμπειρία του Dirk. Έχοντας περάσει αρκετά χρόνια σε αυτό το πόστο στη Formula 1, οι γνώσεις του και η τεχνική του πείρα θα αποτέλεσουν αδιαφμισβήτητα ένα τεράστιο πλεονέκτημα για την ομάδα στην συνεχιζόμενή μας προσπάθεια να επαναφέρουμε τη Williams στις πρώτες θέσεις.»

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Blog: Πού πήγαν τα χαμόγελα στην Citroen;

Next Article

Δεν θέτει ακόμα στόχους ο Verstappen

Related Posts