Έρχονται νωρίτερα οι αναβαθμίσεις για την Ferrari

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Charles Leclerc, ο οποίος κατέκτησε την δεύτερη θέση στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, η Ferrari αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με την SF1000 και έτσι θα φέρει αναβαθμίσεις για το μονοθέσιο στο GP Στυρίας.

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Ιταλική ομάδα δήλωσε ότι θα φέρει άμεσα αναβαθμίσεις για τα μονοθέσια της, στον αγώνα που ακολουθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, παρά το γεγονός πως ο Mattia Binotto διακήρυττε ότι δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο πριν το Ουγγρικό GP. Παρ’ όλα αυτά η ανησυχία για την έλλειψη ρυθμού έναντι του ανταγωνισμού κινητοποίησε τους ιθύνοντες της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η SF1000 δεν βρέθηκε καν κοντά στις προσδοκίες μας στον προηγούμενο αγώνα. Εξαιτίας αυτού, έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία εξέλιξης του μονοθέσιου στον μέγιστο βαθμό, εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό συμβαίνει με την ελπίδα ότι θα φέρουμε νωρίτερα και συγκεκριμένα στον επόμενο αγώνα, ένα καινούργιο αεροδυναμικό πακέτο που αρχικά αναμενόταν για την Ουγγαρία, η τουλάχιστον κάποια μέρη αυτού. Δεν περιμένουμε ότι οι αναβαθμίσεις θα γεφυρώσουν άμεσα το χάσμα με τις πρώτες ομάδες.»

«Ωστόσο η πρόοδος σε όρους γυρολόγιου θα επιτρέψει στην ομάδα να ανεβάσει την απόδοση της και θα δώσει την δυνατότητα στους οδηγούς μας να ξεδιπλώσουν περισσότερες πτυχές του ταλέντου τους. Επιπρόσθετα, πρέπει να ελέγξουμε εάν η κατεύθυνση που επιλέξαμε στην εξέλιξη είναι η σωστή, ακριβώς γιατί είναι πιθανό να κάνουμε διαρκείς επαναλήψεις σε κάθε αναβάθμιση που θα παρουσιάζουμε.»

Πηγή Formula1.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Blog: Γιατί η προσέγγιση της Racing Point βγάζει απόλυτο νόημα

Next Article

F1 2020 Review

Related Posts