Εσωτερικές ανακατατάξεις ανακοινώνει η Mercedes

Η Mercedes προχωρά σε εσωτερικές ανακατατάξεις, με την αντικατάσταση του επικεφαλής μηχανολογικών ζητημάτων της ομάδας, Aldo Costa και τη μετακίνησή σε συμβουλευτική θέση, ενόψει των τεχνικών αλλαγών το 2019.

Ο Costa, που βρέθηκε στη Γερμανική ομάδα το 2011 και θεωρείται ένας από τους κύριους υπεύθυνους για την επιτυχία της ομάδας, θα αντικατασταθεί από τον επικεφαλής σχεδιαστή της ομάδας, John Owen και θα λογοδοτεί απευθείας στον James Allison.

Ακόμη, ο επικεφαλής απόδοσης των πρωταθλητών, Mark Ellis, παραιτείται της θέσης του και πρόκειται να απέχει από την ενεργό δράση μέχρι τα μέσα της επόμενης χρονιάς, πριν μπορέσει να αναλάβει κάποιο πόστο σε άλλη ομάδα. Ο Ellis θα αντικατασταθεί από τον Loic Serra.

Επί των προαναφερθέντων ανακατατάξεων, ο Toto Wolff σχολίασε: «Είναι μια σημαντική στιγμή για την ομάδα μας και μια εξαιρετική ευκαιρία.

«Έχουμε πει πολλές φορές ότι δε μπορείς να βάλεις στο πάγο μια επιτυχημένη οργάνωση. Είναι μια δυναμική δομή και είμαι περήφανος που είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τη σκυτάλη ομαλά στην επόμενη γενιά ηγετών εντός της ομάδας».

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Υπεύθυνος F1

Studying medicine, Proud to be Greek, Fan of Ferrari