Ετοιμάζεται για την M-Sport ο Evans

O νικητής του Rally Μ. Βρετανίας, Elfyn Evans, φαίνεται πως από την νέα σεζόν θα τρέχει για την M-Sport, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται συντόμως.

O Malcom Wilson, ο επικεφαλής της M-Sport, μπορεί να δίνει «μάχη» για να κρατήσει τον Sebastien Ogier στις τάξεις τις ομάδας, ωστόσο, έφθασε σε συμφωνία με τον Elfyn Evans για να του δώσει το 2018 το bucket που αφήνει ελεύθερο ο Ott Tanak με την μεταγραφή του στην Toyota.

Ο Wilson τόνισε σε συνέντευξή του στο Motorsport.com ότι ακόμα δεν έχει φθάσει σε καμία συμφωνία με κανένα οδηγό, πηγές του Autosport όμως αναφέρουν πως κάτι τέτοιο έχει ήδη γίνει με τον Evans.

Έτσι, ο Evans μετά από δύο χρονιές στην DMACK αναμένεται να επιστρέψει στην M-Sport:

«Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.» δήλωσε ο Ουαλός.

Τέλος ο Wilson αναφέρθηκε στο θέμα παραμονής του Ogier:

«Κάνουμε ότι μπορούμε για να τον κρατήσουμε, σας το έχω επισημάνει αυτό πολλές φορές ως τώρα αλλά είναι η αλήθεια. Εξετάζουμε όλες τις εκδοχές. Ξέρει τις φιλοδοξίες και τις δυνατότητες της ομάδας και τι σχεδιάζουμε για το μέλλον. Είχαμε μία εξαιρετική χρονιά και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό το 2018.»

Εάν τελικά ο Ogier αποχωρήσει από την M-Sport, ένας πιθανός αντικαταστάτης του είναι ο Teemu Suninen, με το Φινλανδό να έχει πάρει έτσι κι αλλιώς την έγκριση να συμμετάσχει σε έξι αγώνες με το Fiesta WRC.

Πηγή: Motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm

Άλλοι το λένε έρωτα, εμείς το λέμε motorsport!