Έτοιμη να περιμένει τον Ricciardo η Red Bull

MEXICO CITY, MEXICO – OCTOBER 28: Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing prepares to drive in the garage during qualifying for the Formula One Grand Prix of Mexico at Autodromo Hermanos Rodriguez on October 28, 2017 in Mexico City, Mexico. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Η Red Bull είναι διατεθειμένη να περιμένει την απάντηση του Daniel Ricciardo στην πρόταση ανανέωσης που του έχει κάνει μέχρι και την έναρξη της επόμενης χρονιάς.

Οι «Ταύροι» έχουν προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Max Verstappen ως το 2020 και κάτι ανάλογο θέλουν να πετύχουν και με τον Daniel Ricciardo.

Σαφώς η Red Bull θέλει να κλείσει άμεσα το ζήτημα, ωστόσο, είναι διατεθειμένη να περιμένει την απάντηση του Αυστραλού μέχρι και την έναρξη της επόμενης χρονιάς. Ο Christian Horner, επικεφαλής της ομάδας, κατέστησε σαφές το πόσο υπολογίζουν στον Ricciardo, κατανοεί όμως ότι δεν υπάρχει λόγος βιασύνης:

«Η επόμενη κίνηση που θα κάνει στα 28 του χρόνια είναι πολύ σημαντική, γι’ αυτό είμαι σίγουρος ότι θέλει να πάρει τον χρόνο του για να επιλέξει την σωστή απόφαση. Ξέρει πολύ καλά τις προθέσεις μας, τα συζητήσαμε όλα. Τον θέλουμε στην ομάδα και αν αυτό διαρκέσει άλλους έξι μήνες, τότε εντάξει.

«Απολαμβάνει ότι βρίσκεται στην ομάδα, ξέρει την ποιότητα και τις ικανότητές μας.

«Ξέρει πως δουλεύουμε πάνω στους αγώνες μας και πως αντιμετωπίζουμε τους δύο οδηγούς μας, οι οποίοι είναι πολύ άνετοι και χαρούμενοι με αυτό. Νομίζω θέλει να δει πως θα είναι η απόδοση του κινητήρα την νέα χρονιά, κάτι το οποίο είναι κατανοητό. Σίγουρα θα ήθελα να είχε τελειώσει όλο αυτό νωρίτερα, αλλά αν πάρει έξι μήνες και έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα, ας είναι έτσι.»

Ο Ricciardo στο τέλος του επόμενου έτους μπορεί να μείνει ελεύθερος αν το θελήσει, γι’ αυτό τον λόγο στην Red Bull έχουν προνοήσει και μπορούν να ξαναφέρουν τον Carlos Sainz, o οποίος είναι δανεικός στην Renault:

«Γι’ αυτό δώσαμε τον Sainz δανεικό και γι’ αυτό εξετάζουμε όλες τις επιλογές γύρο μας. Έχουμε ένας δίχτυ ασφαλείας, αλλά ο στόχος μας είναι να μείνει το δυναμικό μας ως έχει.»

Πηγή: Motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Εφικτό να σπάσουν τα ρεκόρ του Schumacher από τον Hamilton, λέει ο Brawn

Next Article

Σε μερικούς αγώνες με 4 αυτοκίνητα η Hyundai το 2018

Related Posts