Έτοιμος για το Rally Σουηδίας ο Ostberg

Τις δοκιμές του με το Citroen C3 WRC για το Rally Σουηδίας συνεχίζει ο Mads Ostberg κάνει δοκιμές με το Citroen C3 WRC, ώστε να προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορεί για το ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν. 

Μετά από δύο χρόνια ο Νορβηγός επιστρέφει στην Citroen, ώστε να την βοηθήσει να μαζέψει κάποιους επιπλέον βαθμούς. Με την Citroen, ο Ostberg, έχει κατακτήσει 8 βάθρα από το 2014 έως και το 2015.

Πρόσφατα έκανε δύο αγώνες στην Νορβηγία, με το Ford Fiesta RS WRC που αγωνιζόταν πέρσι, και για αυτό πιστεύει ότι έχει την ταχύτητα να παλέψει για ένα καλό αποτέλεσμα:

«Το Rally Σουηδίας είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας για μένα και ήμουν πάντα γρήγορος εκεί, έτσι είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να ξαναγίνω μέλος της ομάδας.

«Ελπίζω να εκμεταλλευτώ όσο καλύτερα μπορώ την ημέρα των δοκιμών αλλά και τα περάσματα από το Shakedown ώστε να προσαρμοστώ γρήγορα στο C3 WRC. 

«Όπως και να ‘χει, είμαι γρήγορος σε αυτές τις συνθήκες, έχοντας κάνει δύο αγώνες φέτος, κερδίζοντας τον έναν από αυτούς.

«Με τα μεγαλύτερα snowbanks φέτος, οι δρόμοι θα είναι πιο στενοί και πιο τεχνικοί, έτσι ίσως εμείς οι Σκανδιναβοί μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την εμπειρία μας σε αυτές τις συνθήκες.»

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm

Το motorsport είναι η αρρώστια μου. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων και γράφω στο totalracing.gr.