Έξαλλος με την μοτοσυκλέτα του ο Marc Marquez (pic)

Μια παραλίγο πτώση του Marc Marquez στην στροφή του καταρράκτη στο Sachsenring έκανε έξαλλο τον Marc Marquez που ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στην μοτοσυκλέτα του.

Το πολύ άσχημο διάστημα που διανύει η Honda συνεχίστηκε στην Γερμανία από την πρώτη ημέρα του όγδοου Grand Prix της σεζόν.

Αρχικά ο Taka Nakagami έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, η οποία είχε και το νέο σασί που δημιουργεί η Kalex. Ο Ιάπωνας είδε την RC213V του να διαλύεται στην αριστερή κατηφορική στροφή του καταρράκτη και ο ίδιος μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Ευτυχώς για τον Ιάπωνα οι ακτινογραφίες ήταν καθαρές, αλλά έχασε τη συνέχεια του P2 και θα βρεθεί στο Q1 των κατατακτηρίων του Σαββάτου.

Λίγο αργότερα μετά την επανεκκίνηση από τη διακοπή που προκάλεσε η πτώση του Nakagami, ο Marc Marquez είχε με τη σειρά του μια πολύ δύσκολη στιγμή στην ίδια φημισμένη κι επικίνδυνη στροφή της πίστας.

Ο Ισπανός πρωταθλητής κρατήθηκε στη σέλα μετά βίας και λίγες στιγμές αργότερα έβγαλε τον εκνευρισμό του από την παραλίγο πτώση στην μοτοσυκλέτα του, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο, σε μια στιγμή που συνέλαβαν οι κάμερες της μετάδοσης της Dorna.

Τα νεύρα του Ισπανού αποτελούν συνέχεια των όσων έγιναν την περασμένη Κυριακή στο Μουτζέλο, όταν μετά την πτώση του στον αγώνα ο Marquez επέστρεψε κατευθείαν στα γκαράζ της ομάδας κι είχε έντονες συνομιλίες με τα μέλη της ομάδας της Honda. Μάλιστα, μετέπειτα βγήκαν αρκετές φήμες για πιθανή πρόωρη λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Παρότι έμεινε στην μοτοσυκλέτα του σε εκείνο το σημείο, ο Marquez δεν μπόρεσε να ελέγξει το επόμενο χάσιμο του ελέγχου, όταν απώλεσε το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας στα φρένα της πρώτης στροφής. Η εργοστασιακή Honda μάλιστα παρέσυρε τον Johann Zarco που εκείνη την ώρα έβγαινε από τα pits κι από τύχη οι δύο αναβάτες απέφυγαν κάποιον σοβαρό τραυματισμό σε ένα τρομακτικό ατύχημα.

Σαν αποτέλεσμα ο Marquez τερμάτισε με τον 14ο ταχύτερο χρόνο στην διαδικασία κι έτσι θα χρειαστεί να περάσει από το Q1 στις κατατακτήριες του Σαββάτου. Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός έχει το απόλυτο στο Sachsenring, έχοντας κερδίσει σε όσους αγώνες έχει συμμετάσχει στην γερμανική πίστα.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

GP Γερμανίας - P2: Πτώσεις, διακοπές και Bezzecchi

Next Article

GP Καναδά - FP1: Κλασική περίπτωση βλάβης

Related Posts