Έξαλλος Miller για τον A.Espargaro: Είναι αλαζόνας

Miller

Θυμωμένος με τον Aleix Espargaro ήταν ο Jack Miller μετά από ένα συμβάν που είχαν οι δύο αναβάτες κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας των δοκιμών του MotoGP στην Mandalika της Ινδονησίας.

Η νέα πίστα της Mandalika που βρίσκεται στο νησί Lombok της Ινδονησίας έκρυβε αρκετές εκπλήξεις για τους αναβάτες στην πρώτη ημέρα των τριήμερων δοκιμών εξέλιξης του MotoGP. Η αρκετή σκόνη που υπήρχε στην πίστα μετατράπηκε σε λάσπη μετά την έντονη πρωινή βροχή, ενώ οι δυσκολίες συνεχίστηκαν και μετά το καθάρισμα και το στέγνωμα της πίστας που ακολούθησε προτού ξεκινήσει η δράση.

Jack Miller κι Aleix Espargaro είχαν μία δύσκολη στιγμή στην προτελευταία στροφή της πίστας, όταν ο Αυστραλός έφτασε με ταχύτητα πολύ κοντά στην Aprilia και απέφυγε οριακά να συγκρουστεί με τον συναθλητή του.

Μετά το πέρας της ημέρας, ο Miller ήταν έξαλλος με τον μεγαλύτερο αδερφό της οικογένειας Espargaro, ενώ σχολίασε το συμβάν μιλώντας στους εκπροσώπους των μέσων. Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Είχα ένα πολύ δύσκολο συμβάν με τον Aleix. Παραλίγο να ήταν ένα πολύ σοβαρό ατύχημα.

«Πάτησε πολύ έντονα τα φρένα στην προτελευταία στροφή και παραλίγο να τον χτυπήσω με ταχύτητα. Μετά προσπάθησα να του μιλήσω, τον έφτασα μέσα στην πίστα, ανέβασα τις στροφές της μοτοσυκλέτας, αλλά έκανε λες και δεν ήξερε τι έγινε. Ξέρουμε όλοι τι κάνει, έτσι είναι ο Aleix. Είναι αλαζόνας.»

Από την πλευρά του ο Aleix Espargaro απέφυγε να σχολιάσει το συμβάν κι αναφέρθηκε μονάχα στις συνθήκες που επικρατούσαν στην πίστα: «Η πίστα ήταν πάρα πολύ επικίνδυνη σήμερα. Δεν μπορούσαμε να οδηγήσουμε με ασφάλεια. Έχουμε συνηθίσει σε συνθήκες με σκόνη από το Κατάρ, όμως σήμερα δεν ήταν μόνο θέμα σκόνης.

«Η πίστα ήταν μη οδηγήσιμη και το γεγονός ότι έπρεπε να καθαρίσουμε την πίστα για 20-25 γύρους πριν ξεκινήσουμε τα προγράμματά μας ήταν μία λάθος απόφαση από την Dorna. Είμαι πολύ θυμωμένος με αυτό, προφανώς δούλεψε γιατί η πίστα καθάρισε με 25 μοτοσυκλέτες να κάνουν γύρους, αλλά δεν είναι λύση. Δεν βρίσκομαι εδώ για να καθαρίζω την πίστα.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
12
Shares
Previous Article
Vettel

Vettel: Ελπίζω να παραμείνει στον ρόλο του ο Michael Masi

Next Article
Formula 1 2022

Δείτε τις ώρες των αγώνων της F1 για το 2022

Related Posts