Έξαλλος ο Miller με αναβάτες που κινούνται αργά στις κατατακτήριες

Miller

Αρκετά νεύρα είχε ο Jack Miller μετά το τέλος της διαδικασίας των κατατακτηρίων δοκιμών του MotoGP, κατηγορώντας τους αναβάτες που μένουν στην αγωνιστική γραμμή ενώ κινούνται πιο αργά.

Ο Miller μίλησε στα μέσα ενημέρωσης μετά το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών που τον βρήκαν να έχει σημειώσει τον όγδοο καλύτερο χρόνο της κατάταξης κι έτσι θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την τρίτη σειρά του grid. Παρόλα αυτά στο καθιερωμένο media debrief που ακολούθησε της αγωνιστικής δράσης, ο Αυστραλός μίλησε με έντονο τρόπο για τους συναθλητές του και το γεγονός ότι αρκετοί από αυτούς, κινούνται στην αγωνιστική γραμμή της πίστας, ενώ δεν βρίσκονται σε γρήγορη προσπάθεια.

Πιο συγκεκριμένα ο αναβάτης της Ducati ανέφερε: «Έχω μιλήσει ξεκάθαρα στην Επιτροπή Ασφαλείας. Υπάρχουν συγκεκριμένοι αναβάτες που εμπλέκονται σε πολλά συμβάντα και συνεχώς υπερασπίζονται τους εαυτούς τους, λέγοντας ότι προσέχουν και άλλα τέτοια. 

«Για μένα υπάρχουν διαφορετικά στάνταρ, γιατί πως γίνεται τα ίδια άτομα να κρίνουν πολύ βαριά όταν τέτοια συμβάντα γίνονται από τα παιδιά στην Moto3, αλλά όταν κάνουν τα ίδια όντας στο MotoGP λένε ότι είναι ΟΚ γιατί προσέχουν. Δεν ξέρεις πότε και πως έρχεται η άλλη μοτοσυκλέτα, δεν το ξέρεις καθόλου.

«Για μένα δεν πρέπει να υπάρχει αυτό το σύστημα ποινών. Είμαστε στο MotoGP, αυτοί οι ηλίθιοι θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνουν τον γύρο, μόνοι τους. Δεν πρέπει να σταματάνε, αλλά να περιμένουν στη σειρά. Παραλίγο να χτυπήσω τον Martin γιατί ήταν σταματημένος στο κέντρο της έκτης στροφής, στο πιο γρήγορο σημείο της πίστας. 

«Αλλά συνεχίζουν να το κάνουν κι έχουν και το θράσος να το υπερασπίζονται κιόλας. Όταν όμως γίνεται κάτι αντίστοιχο από τα παιδιά στην Moto3, βγαίνουν και λένε ότι είναι κακό, ότι βλάπτει την εικόνα του σπορ. Δεν το καταλαβαίνω, γιατί αυτά τα διαφορετικά στάνταρ είναι μαλακίες. Λένε ότι εάν κάνεις λάθος πρέπει να τιμωρηθείς.

«Αυτό είναι σαν να έχεις τον κανονισμό για τις κίτρινες σημαίες και μετά μόνο εάν πέσει σε εκείνο το σημείο θα έχει πρόβλημα. Δεν μπορείς να έχεις το καλύτερο από δύο διαφορετικές συνθήκες. Οι τύποι αυτοί ξέρουν ποιοι είναι, 100%.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article
Το τέλος της τρίτης ημέρας του Rally Σαφάρι βρήκε τον Thierry Neuville στην πρωτοπορία του αγώνα, με τους Takamoto Katsuta και Ott Tanak να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.

Rally Σαφάρι - 3η Μέρα: Κρατάει ο Neuville

Next Article
Έντονες φήμες για διαζύγιο Vinales-Yamaha και συμφωνία με την Aprilia

Έντονες φήμες για διαζύγιο Vinales-Yamaha και συμφωνία με την Aprilia

Related Posts