Ο Kris Meeke φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τους αγώνες, αφού δεν έχει καταφέρει να κλείσει συμφωνία με την Toyota για την ερχόμενη σεζόν.

Το 2018, μετά το Rally Πορτογαλίας, ο Βρετανός είδε την πόρτα της εξόδου από την Citroen, με πρόφαση τις αρκετές εξόδους που είχε. Ωστόσο, κατάφερε να επιστρέψει το 2019 με την Toyota, τερματίζοντας στην 6η θέση στο πρωτάθλημα από των οδηγών.

Η Toyota πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε το line-up της για το 2020 και σε αυτό δεν είχαν θέση οι Kris Meeke αλλά και ο Jari-Matti Latvala. Ο Φινλανδός έχει βρει το απαιτούμενο budget για να συμμετάσχει σε δύο αγώνες και προσπαθεί να βρει για ακόμα τρεις.

Από την άλλη ο Meeke δεν έχει καταφέρει να κλείσει κάποια μεγάλη χορηγία για να αγοράσει κάποια θέση είτε στην Toyota είτε στην M-Sport, που όλα δείχνουν ότι θα πάει ο Esapekka Lappi.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Autosport, αυτό θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην απόσυρση από την ενεργό δράση.

Υπάρχει, πάντως, και η φημολογία ότι του έχει προταθεί ρόλος δοκιμαστή στην ομάδα της Toyota για την νέα χρονιά, αλλά θέλει να βάλει και μερικές συμμετοχές μέσα σε αυτή την συμφωνία.

Πηγή: autosport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles