Στην ομάδα της Hyundai είναι ικανοποιημένοι με την βελτίωση του i20 Coupe WRC στο Rally Φινλανδίας.

Η Hyundai έφερε νέο αεροδυναμικό πακέτο και νέες αναρτήσεις στο Rally Φινλανδίας, χρησιμοποιώντας τα joker που έχουν στην διάθεση τους οι κατασκευαστές για να ομολογκάρουν νέα μέρη.

To i20 Coupe WRC έδειξε ανταγωνιστικό από το shakedown κι’όλας σημειώνοντας τον 2ο, 3ο και 4ο καλύτερο χρόνο, και στον αγώνα κέρδισαν ειδικές, και ήταν συνεχώς στον πρώτους χρόνους.

«Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλύτερο τώρα,» δήλωσε ο Neuville. «Δεν θα φτάσουμε ποτέ στο επίπεδο της Toyota, κάνουν τόσες πολλές δοκιμές στην Φινλανδία. Είναι σαν να κάνουμε αύριο αγώνα στο μέρος δοκιμών μας στην Γερμανία.»

Ο Βέλγος δυσκολεύτηκε την Παρασκευή το πρωί καθώς στις δοκιμές που είχε κάνει πριν τον αγώνα είχε βρέξει και δεν είχε δοκιμάσει τις νέες αναρτήσεις που θα έφερνε η Hyundai στο Rally Φινλανδίας:

«Μόλις βρήκα τον ρυθμό και φέραμε τις ρυθμίσεις στα μέτρα μου ήταν καλύτερα. Αλλά το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Πήραμε τους ίδιους βαθμούς με τον Sebastien Ogier, και μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό.»

Από την μεριά του, ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai, Andrea Adamo, είναι ικανοποιημένος με την βελτίωση της απόδοσης της ομάδας του: «Σε σύγκριση με τα προηγούμενα αποτελέσματά μας εδώ, είδαμε μία μεγάλη βελτίωση.

«Δεν φοβόμασταν να έρθουμε εδώ, αντ’ αυτού δουλέψαμε αρκετά σκληρά για να κάνουμε το αυτοκίνητο μας καλύτερο και να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα. Αυτό το αποτέλεσμα δεν προέρχεται μόνο από την προσπάθεια των πληρωμάτων μας, αλλά όλης της HMSG.

«Ξέρω τι τους ζητούσα με πολλές νύχτες χωρίς ύπνο για να ετοιμαστούμε για την Φινλανδία. Μπορεί να μην είναι μία νίκη αλλά είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι όταν δουλεύεις σκληρά παίρνεις αποτελέσματα.»

Πηγή: wrc.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles
X