Ο Fernando Alonso πιστεύει ότι οι αλλαγές στους κανονισμούς της Formula 1 για το 2014 δίνει στην Ferrari την καλύτερη ευκαιρία για να πιάσει την Red Bull.
Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Sebastian Vettel στο Grand Prix της Σιγκαπούρης, και παραμένει στην δεύτερη θέση στην κατάταξη των οδηγών.
Και ενώ ο Vettel οδεύει προς το τέταρτο συνεχόμενο τίτλο του με την Red Bull, ο Alonso πιστεύει ότι οι αλλαγές στους κανονισμούς για τον επόμενο χρόνο συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής νέων κινητήρων παρέχει μια σημαντική ευκαιρία για να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.
Χαρακτηριστικά η δήλωση του Ισπανού: « Υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή στους κανονισμούς και αυτό είναι η καλύτερη ευκαιρία μας για να κλείσει το χάσμα. Εμείς θα θέσουμε όλες τις ελπίδες μας στο 2014. Ξεκινάμε από το μηδέν τον επόμενο χρόνο, εντελώς από το μηδέν.»