Richie Stanaway – Η F1 δεν είναι πλέον η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Add us as preferred source

Ο οδηγός του GP2 Richie Stanaway είναι πεπεισμένος πως η F1 δεν είναι πλέον το κορυφαίο άθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού, θεωρώντας πως άλλες κατηγορίες όπως το WEC και το DTM απειλούν την κυριαρχία της F1.

Η F1 θεωρείται ως το πιο ανταγωνιστικό, απαιτητικό και γρήγορο μηχανοκίνητο άθλημα για πολύ καιρό και το εμπορικό όνομα της F1 είναι το μοναδικό το οποίο είναι τόσα στενά συνδεδεμένο με του άγωνες και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Παρόλο που ο Stanaway επικρίνει σκληρά την F1 για τα τελευταία χρόνια, στοχεύει να γίνει οδηγός της.Ωστόσο, θεωρεί πως το GP2, το IndyCar, το DTM και το WEC είναι πλεόν πιο ανταγωνιστικά αθλήματα από ότι η F1.

Όσον αφορά  τους εξωτερικούς παράγοντες και τι θεωρεί ο καθένας για την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αυτή είναι ακόμα η F1.”

Άμα κερδίσεις ένα πρωτάθλημα στη F1 σε θεωρούν όλοι παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι δυσκολότερο να κερδίζεις αγώνες.”

Σε ότι έχει να κάνει πλέον με τον αγνό ανταγωνισμό, δεν νομίζω πως αυτή τη στιγμή είναι το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα.

Latest Podcast Undercut · E47 · 14/09/2026 · 55 min

The Undercut Redux #47: Κυνηγώντας ανεμόμυλους

Το ταξίδι της Formula 1 στην Μαδρίτη είχε ιδιαίτερη προσμονή, αρκετές ψευδαισθήσεις και πολλές διαφορετικές πραγματικότητες για τους πρωτοπόρους οδηγούς. Ο Kimi Antonelli είναι ξανά…

Add us as preferred source on Google News

Follow TotalRacing on Google News so you never miss an article.

Related Posts
Περισσότερα

GP Αζερμπαϊτζάν – FP1: Πρώτος ο Russell, πρόβλημα για Antonelli

Ο George Russell ήταν ταχύτερος στο FP1 του GP Αζερμπαϊτζάν με 1:45.387, μπροστά από Verstappen και Leclerc. Υδραυλικό πρόβλημα έθεσε εκτός προγράμματος τον Kimi Antonelli, ενώ δύο Virtual Safety Car διέκοψαν τη διαδικασία.