Φαβορί για να αντικαταστήσει τον Lorenzo στo Phillip Island ο Bautista

O Jorge Lorenzo αναμένεται να μην συμμετάσχει ούτε στο Grand Prix της Αυστραλίας στο Phillip Island και το φαβορί για να τον αναπληρώσει είναι ο Alvaro Bautista.

Με τον Lorenzo να εκφράζει την απαισιοδοξία του για τη συμμετοχή του στο Grand Prix της ερχόμενης εβδομάδας στην πίστα του Phillip Island, η Ducati αναμένεται να δηλώσει αντικαταστάτη για το τριήμερο, σε μια προσπάθεια να αντισταθεί στην πίεση της Honda για τη μάχη των κατασκευαστών.

Η πρώτη επιλογή ήταν ο Michele Pirro, που άλλωστε είναι κι ο τρίτος αναβάτης της ιταλικής ομάδας. Όμως ο Pirro θα βρίσκεται στη Βαλένθια, όπου θα κάνει δοκιμές με τη μοτοσυκλέτα του 2019. Έτσι οι άνθρωποι της Ducati προσανατολίζονται στη στρατολόγηση του Alvaro Bautista.

Ο Ισπανός αναβάτης αγωνίζεται με τις μοτοσκυλέτες της Ducati για την ομάδα που φέρει το όνομα του Angel Nieto τις 2 τελευταίες σεζόν, ενώ του χρόνου θα συνεχίσει την καριέρα του στα Superbikes.

Σε περίπτωση που ο Bautista κληθεί να αντικαταστήσει τον Lorenzo, η τωρινή ομάδα θα χρειαστεί με τη σειρά της να διαλέξει αντικαταστάτη για τον αγώνα στην Αυστραλία.

Από την πλευρά του, ο Lorenzo υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική τομογραφία στον καρπό του και περιμένει να επιστρέψει κανονικά στον αγώνα της Μαλαισίας.

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

Υπεύθυνος MotoGP

Τις ημέρες, είμαι φοιτητής στα Ψηφιακά Συστήματα του Πανεπιστήμιου Πειραιά. Τις νύχτες ίσως θα βλέπω κάποιο σπορ ή κάποια σειρά στην τηλεόραση. Τις ημέρες και τις νύχτες, παρακολουθώ τα όσα γίνονται σε 2 ή 4 τροχούς.