Φαβορί για να αντικαταστήσει τον Lorenzo στo Phillip Island ο Bautista

O Jorge Lorenzo αναμένεται να μην συμμετάσχει ούτε στο Grand Prix της Αυστραλίας στο Phillip Island και το φαβορί για να τον αναπληρώσει είναι ο Alvaro Bautista.

Με τον Lorenzo να εκφράζει την απαισιοδοξία του για τη συμμετοχή του στο Grand Prix της ερχόμενης εβδομάδας στην πίστα του Phillip Island, η Ducati αναμένεται να δηλώσει αντικαταστάτη για το τριήμερο, σε μια προσπάθεια να αντισταθεί στην πίεση της Honda για τη μάχη των κατασκευαστών.

Η πρώτη επιλογή ήταν ο Michele Pirro, που άλλωστε είναι κι ο τρίτος αναβάτης της ιταλικής ομάδας. Όμως ο Pirro θα βρίσκεται στη Βαλένθια, όπου θα κάνει δοκιμές με τη μοτοσυκλέτα του 2019. Έτσι οι άνθρωποι της Ducati προσανατολίζονται στη στρατολόγηση του Alvaro Bautista.

Ο Ισπανός αναβάτης αγωνίζεται με τις μοτοσκυλέτες της Ducati για την ομάδα που φέρει το όνομα του Angel Nieto τις 2 τελευταίες σεζόν, ενώ του χρόνου θα συνεχίσει την καριέρα του στα Superbikes.

Σε περίπτωση που ο Bautista κληθεί να αντικαταστήσει τον Lorenzo, η τωρινή ομάδα θα χρειαστεί με τη σειρά της να διαλέξει αντικαταστάτη για τον αγώνα στην Αυστραλία.

Από την πλευρά του, ο Lorenzo υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική τομογραφία στον καρπό του και περιμένει να επιστρέψει κανονικά στον αγώνα της Μαλαισίας.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

Marquez: Δεν είχα αυτοπεποίθηση με την δεύτερη μοτοσυκλέτα

Next Article

Δεν επηρεάζουν τον Alonso τα σχέδια της McLaren για το IndyCar

Related Posts