Φαβορί ο Marquez για τη νίκη παρά τις αδυναμίες της Honda, δηλώνει ο Crutchlow

Ο Cal Crutchlow χρίζει τον Marc Marquez φαβορί για τη νίκη στο Ιταλικό Grand Prix, παρά τις σαφείς αδυναμίες της RCV213 στην συγκεκριμένη πίστα.

Αποστολή στο Mugello

Μετά το πέρας του FP2, ο αναβάτης της LCR Honda μίλησε σε επιλεγμένους δημοσιογράφους για την πρώτη μέρα δοκιμών επί ιταλικού εδάφους.

Μεταξύ άλλων, ο Βρετανός στάθηκε στην ταχύτητα του Marquez, κάτι που φαίνεται να ξεπερνά την δική του αντίληψη, αφού ο ίδιος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με την μοτοσυκλέτα του:

«Ο Marc θα είναι μπροστά και μπορεί να πάρει τη νίκη, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πως το κάνει. Η μοτοσυκλέτα δεν είναι αρκετά γρήγορη στην ευθεία και τα ελαστικά δεν μας βολεύουν.

«Πρέπει να δουλέψουμε αρκετά και αύριο για να είμαστε σε καλή κατάσταση. Ο ρυθμός μας είναι καλός, αλλά δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε πολλά πράγματα εάν δεν λύσουμε τα θέματα που έχουμε.

«Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω ότι θα βρω την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται μέχρι αύριο το μεσημέρι. Ο καιρός θα είναι καλός, αυτό δεν ξέρω εάν είναι καλό ή κακό για εμάς, ίσως μια βροχή να έκρυβε κάποιες αδυναμίες μας, αλλά είμαστε τον Ιούνιο στην Ιταλία οπότε δεν έχω πολλές ελπίδες.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
9
Shares
Previous Article

GP Ιταλίας - FP2: Ο Bagnaia έκανε την έκπληξη

Next Article

Rossi: Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα

Related Posts