Φήμες θέλουν την Apple να εξαγοράζει την McLaren

Ο τεχνολογικός κολλοσός Apple φέρεται να ενδιαφέρεται να εξαγοράσει την McLaren, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η Apple έχει προσεγγίσει το McLaren Technology Group, που περιλαμβάνει και την ομάδα της Formula1, την McLaren Automotive και την McLaren Applied Technology.

Τρεις άνθρωποι να συμμετέχουν στην διαπραγμάτευση όπως αναφέρει η πηγή, με την Financial Times να ισχυρίζεται ότι οι συζητήσεις γίνονται επί τη βάσει μίας πλήρους εξαγοράς ή στρατηγικών επενδύσεων.

Το ενδιαφέρον της Apple για την McLaren ίσως συνδέεται με τα πλάνα της που θέλουν να αλλάξουν τον χώρο της αυτοκίνησης, όπως αυτόν της τηλεφωνίας.

Δούλευει πάνω στα ηλεκτρικά αυτόνομα αυτοκίνητα για αρκετά χρόνια, με τις φήμες να αναφέρουν ότι θέλει να τα βάλει στην παραγωγή σε συνεργασία με μία κατασκευάστρια ατυοκινήτων από το να πάει μόνη της.

Η συνολική αξία του McLaren Technology Group, σύμφωνα με την Financial Times, ανέρχεται στα στο £ 1 δις και £ 1.5 δις.. – με την McLaren Automotive που έχει κέρδος £ 450 εκ. πέρυσι.

Ωστόσο, η McLaren κινήθηκε γρήγορα και απέρριψε τις φήμες που θέλουν την Apple να την εξαγοράζει.

Ο υπέυθυνος Τύπου ξεκαθάρισε ότι όλες οι συζητήσεις που είχαν δεν αφορούσαν τις επενδύσεις.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η McLaren δεν είναι σε συζητήσεις με την Apple για οποιαδήποτα επένδυση,» δήλωσε.

«Όπως θα περιμένατε, η φύση της εταιρίας μας σημαίνει ότι έχουμε συχνές εμπιστετικές συζητήσεις με αρκετές εταιρίες, αλλά τις κρατάμε εμπιστευτικές.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Η Formula E αποκάλυψε τη χάραξη της διαδρομής του ePrix Νέας Υόρκης

Next Article

WRC Group B Era: Lancia 037, η τελευταία πισωκίνητη

Related Posts