Φήμες για μετάβαση του Lorenzo στη Suzuki το 2019 – TotalRacing.gr

Έντονη είναι η φημολογία που ξέσπασε στον ισπανικό Τύπο και που αφορά την μετακίνηση του Jorge Lorenzo στη Suzuki για τη σεζόν του 2019.

Μόλις δύο αγώνες μετά την έναρξη της δεύτερης χρονιάς του Ισπανού στην Ducati κι ήδη ακούγονται πολλά για το άμεσο μέλλον του στο MotoGP.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ του motorsport.es (το οποίο αναπαράγει το motogp.com) αναφέρει πως υπάρχει ενδιαφέρον της Suzuki για τον τρεις φορές πρωταθλητή της μεγάλης κατηγορίας, ενώ παράλληλα θέλει να ανανεώσει και με τον Alex Rins για την νέα σεζόν.

Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο, το δημοσίευμα τονίζει πως θα πρέπει να ισχύσουν δύο βασικά πράγματα: αφενός η απόδοση του Lorenzo φέτος να μην βελτιωθεί, ώστε να υπάρξει θέληση να αλλάξει και πάλι ομάδα, αφετέρου να δεχτεί μία γενναία μείωση αποδοχών, μιας και είναι γνωστό πως το εργοστάσιο του Hamamatsu δεν έχει το budget των μεγαλύτερων συνδυασμών του grid.

Όλα είναι όμως ακόμα στη σφαίρα της εικασίας, αν και σε κάθε περίπτωση υπάρχει μία βάση στις φήμες, με δεδομένο ότι ούτε το 2018 έχει ξεκινήσει θετικά για τον αναβάτη από την Μαγιόρκα, ούτε και το κλίμα εκεί φαίνεται να είναι ευνοϊκό.

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

Σχόλια

comments

Powered by Facebook Comments

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.