Φοβόταν τα προβλήματα αξιοπιστίας ο Hamilton

Formel 1 – MERCEDES AMG PETRONAS, Großer Preis der USA 2016. Lewis Hamilton ; Formula One – MERCEDES AMG PETRONAS, United States GP 2016. Lewis Hamilton;

Μετά τη νίκη του στο Grand Prix Ηνωμένων Πολιτειών ο Lewis Hamilton παραδέχθηκε πως είχε τον φόβο μιας ακόμη εγκατάλειψης προς το τέλος του αγώνα.

Ο Hamilton κυριάρχησε σε όλον τον αγώνα όπως και στη Μαλαισία όπου πήγαινε για τη νίκη μέχρι που έσπασε ο κινητήρας του.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής παραδέχθηκε πως ήταν αγχωμένος για αυτό το θέμα μέχρι το τέλος του αγώνα. Συγκεκριμένα τόνισε : «Σήμερα ένιωσα αρκετά άνετα κάνοντας τη δουλειά μου. Με προβλημάτιζε καθ’ολη τη διάρκεια του αγώνα ότι ίσως το μονοθέσιο δεν τα καταφέρει, και λίγο πριν τον τερματισμό φοβήθηκα ακριβώς το ίδιο πράγμα που είχε συμβεί στη Μαλαισία, αυτόν τον ήχο από τον κινητήρα. Είμαι χαρούμενος που έφτασα στον τερματισμό.

«Ο Rosberg φαίνεται να είναι πιο χαλαρός σε ότι έχει να κάνει με την αξιοπιστία, του πάνε καλά τα πράγματα. Πρέπει να συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου και να ελπίζω στο καλύτερο. Θα επικεντρωθώ στο να κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ μέσα από την ικανότητα μου.

«Αν έχω κι άλλα Σ/Κ όπως αυτό, θα ήταν τέλειο. Ελπίζω σε αυτό και στο να κάνω καλύτερη δουλειά,» έκλεισε τις δηλώσεις του μετά τη νίκη στο Austin o Βρετανός.

Ο Hamilton πλέον έχει μειώσει τη διαφορά στους 26 βαθμούς με 3 αγώνες να απομένουν.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Verstappen - Η ομάδα μου είπε να συνεχίσω

Next Article

Ο Massa θεωρεί τον Alonso υπεύθυνο για το μεταξύ τους συμβάν

Related Posts