Για «βρώμικες τακτικές» κατηγορεί τον Adamo ο Ogier

Ο Sebastian Ogier έκανε λόγο για «βρώμικες τακτικές» από τον αγωνιστικό διευθυντή της Hyundai, Andrea Adamo, μετά το Rally Πορτογαλίας.

Μετά τα προβλήματα με την τροφοδοσία καυσίμου την Παρασκευή το πρωί οι Sebastien Loeb και Dani Sordo πήραν εντολή από την ομάδα τους να μην εκκινήσουν την καθορισμένη ώρα αλλά να εκκινήσουν ανάμεσα στον Sebastien Ogier και τον Thierry Neuville, για να έχει τελικά ο οδηγός της Citroen να έχει πιο βρώμικη γραμμή – κάτι ποθ τελικά δεν τον επηρέασε

Σύμφωνα με πληροφορίες που απέσπασε, ο πρωταθλητής κατηγορεί τον Adamo πως έδωσε εντολή στον Sordo να σταματήσει στην πρώτη ειδική σήμερα, έτσι ώστε να μην έχει σκόνη ο Neuville, και να συνεχίσει μπροστά από τον Meeke, κάνοντας αρκετά δύσκολο το πέρασμα της ειδικής για τον Βρετανό εξαιτίας της αυξημένης σκόνης:

«Αλλά σήμερα μπορεί να ήμασταν τυχεροί ή να ευχαριστήσουμε κάποιον άνθρωπο συγκεκριμένα τον Dani Sordo, γιατί ήταν να συμβούν αρκετά πιο βρώμικες στρατηγικές. Αλλά ευτυχώς ο Sordo αρνήθηκε.

«Πήρα την πληροφορία, όχι από κάποιον οδηγό – έχω τις πηγές μου – ότι αυτός ο κύριος ο Andea Adamo ζήτησε από τον Sordo να σταματήσει στην ειδική και να ξεκινήσει μπροστά από τον Kris Meeke. Αυτό ήταν πολύ κακό.

«Ήταν στην πρώτη ειδική σήμερα. Στην ειδική, δεν ξέρω σε ποιο σημείο, ο Sordo υποτίθεται ότι θα σταμάταγε, να πάρει εκκίνηση και να σταματήσει ώστε αυτό να δώσει στον Neuville ένα κενό 4 λεπτών χωρίς σκόνη [εκκινούσαν ανά 2 λεπτά]. Είναι εντάξει, αλλά αυτό θα επηρέαζε αρκετά την προσπάθεια του Kris, θα γαμούσανε τον Kris επειδή θα είχε πολλή σκόνη.»

Όταν ζητήθηκε να απαντήσεις σεε αυτές τις κατηγορίες, ο Andrea Adamo, τις χαρακτήρισε «χαμηλού επιπέδου.»

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την τελευταία ημέρα του Rally Πορτογαλίας:

Πηγή: autosport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
35
Shares
Previous Article

GP Ιταλίας - Αγώνας: Danilo, είσαι αρρώστια!

Next Article

Σκεπτόμενη οδήγηση από τον Marquez στο τέλος του αγώνα

Related Posts