Ο Cal Crutchlow απέφυγε κάποιον σοβαρό τραυματισμό μετά την πολύ άσχημη πτώση που είχε κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών στο Γαλλικό Grand Prix.

O Crutchlow δεν μπόρεσε να αποσωβήσει το high-side στην Στροφή 9 της πίστας στο Le Mans, πέφτοντας με άσχημο τρόπο στο οδόστρωμα, όπου και παρέμεινε για αρκετή ώρα, δεχόμενος τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο.

Παρότι πονούσε φανερά, ο ίδιος έκανε νόημα κατά τη διακομιδή του στο ιατρικό κέντρο της πίστας, διαβεβαιώνοντας πως δεν είχε κάτι πολύ σοβαρό. Μετά τις πρώτες εξετάσεις, ο Βρετανός μεταφέρθηκε στο κεντρικό νοσοκομείο της πόλης, όπου υπεβλήθη σε περαιτέρω εξετάσεις και ακτινογραφίες.

Αυτές δεν έδειξαν κάποιο σοβαρό τραυματισμό, ούτε κάποιο σπάσιμο κι ο Crutchlow αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, μέσα στις επόμενες ώρες. Παρόλα αυτά, η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής παραμένει αμφίβολη, καθώς περιμένει και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων.

Για την κατάσταση του, εξέδωσε ανακοίνωση η ομάδα του, στην οποία ο επικεφαλής της, Lucio Ceccinello αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το πιο σημαντικό, πρώτα απ’όλα, είναι πως μετά τις εξετάσεις τόσο στο ιατρικό κέντρο της πίστας, όσο και στο νοσοκομείο στο Le Mans, o Cal δεν έχει κάποιο κάταγμα, ούτε κάποιον άλλο σοβαρό τραυματισμό.

«Παρόλα αυτά, προτού ο Cal μπορεί να πάρει εξιτήριο, πρέπει να υποβληθεί στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις και να λάβει τα αποτελέσματά τους.

«Θα περιμένουμε για αυτά και τα όσα θα του πουν οι γιατροί, πριν πάρουμε κάποια συγκεκριμένη απόφαση και στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τα μέσα κι όλους τους ενδιαφερόμενους, μόλις έχουμε νεότερα.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles