Η Ferrari στοχεύει στην νίκη με το νέο turbo στον Vettel

Η Ferrari θα έχει πιο δυνατή μονάδα ισχύος λόγο του νέου turbo, συν της βελτιωμένης πρόσφυσης στις κατατακτήριες λόγο της εξέλιξης της πίσω ανάρτησης, στο Grand Prix του Καναδά.

Η Scuderia θα βάλει το νέο turbo στην 3η μονάδα ισχύος του Sebastian Vettel για τον αγώνα στην πίστα Gilles Villeneuve. Αυτή η αναβάθμιση θα της κοστίσει 3 tokens.

Αυτή είναι η δεύτερη αναβάθμιση μετά από αυτή που έγινε στο Ρώσικο Grand Prix, που επίσης κόστισε 3 tokens. θα δώσει την ευκαιρία στον Vettel να ανακτά πιο πολύ ενέργεια από την MGU-H.

Η πρόσθεση είναι να αυξηθεί η πίεση του turbo – για να εκμεταλλευτεί καλύτερα το ERS, ειδικά στις κατατακτήριες.

Ο Mattia Binotto, επικεφαλής της εξέλιξης του κινητήρα, δήλωσε: «Το υβριδικό σύστημα είναι σημαντικό στον Καναδά, γιατί η κύρια ευθεία απαιτεί να χρησιμοποιήσεις όλη την δύναμη, και να σιγουρευτείς ότι στο μέσα μέρος της πίστας μαζεύεις σωστά την ενέργεια και να έχει μαζέψει πλήρως την ενέργεια που θες πριν επιταχύνεις μετά την φουρκέτα στην ευθεία.»

Εκτός από τις αναβαθμίσεις στην μονάδα ισχύος, η Shell θα φέρει νέο καύσιμο που θα βοηθήσει να πάρουν το μέγιστο από τον κινητήρα, με βελτιωμένη οικονομία.

Η SF16-H θα έχει βελτιωμένη πίσω ανάρτηση στο Grand Prix του Καναδά.

Μετά τις καταστροφικές κατατακτήριες στο Μονακό, όπου ο Vettel δεν μπορούσε να βελτιώσει τον χρόνο που έκανε στο Q2 και στο Q3 και παραπονέθηκε ότι το μονοθέσιο ότι το μονοθέσιο ήταν χειρότερο.

Η ομάδα προσπάθησε να βελτιώσει την μηχανική πρόσφυση, που απέτρεπε στα ελαστικά της Pirelli να δουλεύουν σωστά στο παράθυρο λειτουργίας τους. Η pull-road πίσω ανάρτηση δεν προσφέρει αρκετή ακαμψία που απαιτείται για να βρεις πρόσφυση στις εξόδους των στροφών.

«Ξέρουμε ότι το πρόβλημα σχετίζεται στο πως δουλεύει το μονοθέσιο μας με τα ελαστικά,» δήλωσε ο Maurizio Arrivabene στο Μονακό.

«Πρέπει να δουλέψουμε και να λύσουμε το πρόβλημα, επειδή αν δεν ξεκινήσουμε τον αγώνα στις πρώτες θέσεις τότε θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα που δεν θα έπρεπε να μας απασχολούν.»

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Ο Lorenzo δεν ήθελε να πιέσει την ομάδα του να έρθει μαζί του

Next Article

GP Καταλωνίας - Post Race Analysis - Νίκη Rossi, θρίαμβος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Related Posts