Η Haas θα δοκιμάσει το Halo στη Βραζιλία

Circuit of the Americas, Austin Texas, USA. Sunday 23 October 2016. World Copyright: Sam Bloxham/LAT Photographic ref: Digital Image _SBB1525

Η Haas θα τεστάρει το Halo κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών στο Grand Prix Βραζιλίας, όπως το αφεντικό της ομάδας Guenther Steiner έχει επιβεβαιώσει, σιγουρεύοντας ότι όλες οι ομάδες έχουν δοκιμάσει τη συσκευή.

Το Halo είναι η προτιμώμενη συσκευή από την FIA για την προστασία του cockpit, παρόλο που η εισαγωγή οποιουδήποτε συστήματος θα αργήσει μέχρι το 2018 τουλάχιστον, για να γίνουν περισσότερα τεστ.

Όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν δοκιμάσει το Halo, και η Haas θα γίνει η τελευταία που θα το δοκιμάσει κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής στο Interlagos.

«Σχεδιάζουμε να το δοκιμάσουμε με τον Romain στο FP1 στη Βραζιλία», είπε ο Steiner.

«Πρέπει να γίνουν περισσότερες δοκιμές και είμαστε χαρούμενοι που συμβάλουμε σε αυτό.

«Παρόλο που το Halo δεν θα χρησιμοποιηθεί του χρόνου, είναι ένα βήμα για να βρούμε μια συσκευή που προστατεύει τους οδηγούς αλλά επίσης τους επιτρέπει να βγουν από το μονοθέσιο γρήγορα.»

Εκτός από τις δοκιμές με το Halo, ο Steiner επιβεβαίωσε ότι η αμερικανική ομάδα θα δοκιμάσει τα φρένα από τον νέο της προμηθευτή, σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τα προβλήματά της σε αυτόν τον τομέα.

«Θα κάνουμε ένα τεστ στο FP1 ή το FP2 με διαφορετικό κατασκευαστή φρένων» πρόσθεσε.

«Είναι ένα τεστ για να δούμε πώς αντιδρά ένα άλλο υλικό και αν αρέσει στους οδηγούς ή όχι. Θα προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε όσα περισσότερα γίνεται στον μικρό χρόνο που έχουμε διαθέσιμο.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

H Sauber δεν εξαρτάται από τους Nasr και Ericsson

Next Article

Pirelli - Οι ομάδες φτάνουν στα επίπεδα κάθετης δύναμης του 2017

Related Posts