Η κίνηση δεν επέτρεψε στον Raikkonen να βρει ρυθμό

GP AUSTRIA F1/2017 © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)

Ο Kimi Raikkonen δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό στις κατατακτήριες δοκιμές του Αυστριακού GP εξαιτίας τις κίνησης που υπήρχε στην πίστα.

Ο Φινλανδός βρήκε αρκετή κίνηση στο Q1, κάτι που τον ανάγκασε να χρησιμοποιήσει ακόμα ένα σετ ελαστικών, αλλάζοντας το πρόγραμμα του. Ωστόσο, κατάφερε να σημειώσει τον 4ο καλύτερο χρόνο στο Q3, αλλά με την ποινή του Lewis Hamilton θα εκκινήσει από την τρίτη θέση.

«Νομίζω ήταν στον δεύτερο μου γύρο, ήμουν σε έναν καλό γύρο, αλλά προφανώς ο Palmer στην τελευταία στροφή έκοψε ταχύτητα. Δεν ξέρω τι έγινε και έπρεπε να μειώσω αρκετή ταχύτητα και εγώ και μετά έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε άλλο σετ ελαστικών, κάτι που δεν υπήρχε στο αρχικό σχέδιο. Προφανώς δεν ήταν το ιδανικό.

«Μετά στο Q2 όλα ήταν καλά, αν και έπρεπε να αλλάξουμε λίγο το πλάνο και μετά στο Q3 δεν είναι πολύ κακά, πέρα από το ότι υπήρχαν μερικά μονοθέσια στο τελευταίο σέκτορ, μεταξύ των στροφών 8 και 9, κάτι που δεν βοήθησε.

«Μετά στον δεύτερο γύρο υπήρχε κίτρινη σημαία και δεν μπόρεσα να τον ολοκληρώσω. Δεν ήταν το ιδανικό αλλά εχθές είχαμε μία δύσκολη ημέρα, και νομίζω ότι στις κατατακτήριες το μονοθέσιο ήταν πολύ καλό.

«Γινόταν όλο και καλύτερο, έτσι αναλογιζόμενοι το πόσο κακά ή δύσκολα εξαρτάται από το πως θες να το δεις. Αύριο θα ξεκινήσουμε από την τρίτη θέση, κάτι που είναι καλό, θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο.»

Πηγή: crash.net

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Ο Todt θεωρεί πως η ποινή του Vettel ήταν αρκετή για το συμβάν στο Αζερμπαϊτζάν

Next Article

Νέα ομάδα για την F1 ετοιμάζει ο Stefanovic

Related Posts