Η Mercedes βρήκε την αιτία της κατάρρευσης του κινητήρα του Hamilton

Formel 1 – MERCEDES AMG PETRONAS, Großer Preis von Malaysia 2016. Lewis Hamilton ; Formula One – MERCEDES AMG PETRONAS, Malaysian GP 2016. Lewis Hamilton;

H ομάδα της Mercedes ισχυρίζεται πως βρήκε τι πήγε στραβά στον κινητήρα του Lewis Hamilton και οδήγησε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή σε εγκατάλειψη στο GP της Μαλαισίας. Παράλληλα, Θα ερευνήσουν όλες τις παραμέτρους για όλες τις μονάδες ισχύος στο Σ/Κ του Ιαπωνικού GP στη Suzuka.

O Hamilton είχε χτίσει ένα αρκετά μεγάλο προβάδισμα στη Μαλαισία, εγκατέλειψε με πρόβλημα στον κινητήρα με 15 γύρους να απομένουν για την καρό σημαία. Αυτό οδήγησε στον 1-2 της Red Bull με τους Daniel Ricciardo και Max Verstappen αντίστοιχα.

H Mercedes εντόπισε πως δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα στο μονοθέσιο, λίγο πριν το Ιαπωνικό GP.. Πιστεύει πως η βλάβη στον κινητήρα προέκυψε στην ευθεία εκκίνησης/τερματισμού και ακολουθήθηκε από απώλεια πίεσης λαδιού στην τελευταία στροφή.    

«Οι αναλύσεις μας δείχνουν πως ο κινητήρας του Lewis αντιμετώπισε βλάβη (big-end bearing failure). Αυτό συνέβη χωρίς προειδοποίηση μετά από 618 χλμ και διαδέχθηκε απώλεια πίεσης λαδιού στην Στροφή 15. Για αυτό το Grand Prix, ο Lewis θα επιστρέψει στην μονάδα ισχύος που είχε στη Σιγκαπούρη, και ο Nico θα χρησιμοποιήσει αυτόν που είχε στη Μαλαισία. Θα χρησιμοποιήσουμε αναθεωρημένες χαρτογραφήσεις για όλους τους κινητήρες Mercedes αυτό το Σ/Κ,» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τέλος, η γερμανική εταιρία έχει καθυστερήσει την παρουσίαση των νέων κινητήρων της για τις πελατειακές της ομάδες.

«Οι νέοι κινητήρες για τους 5 οδηγούς που χρησιμοποιούν δικούς μας κινητήρες αυτό το Σ/Κ θα καθυστερήσουν, έτσι ώστε να μάθουμε περισσότερα από την μονάδα ισχύος που . Θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις μονάδες ισχύος της Μαλαισίας.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Μόνιμη έκθεση στην Κολωνία η συλλογή του Schumacher

Next Article

Grand Prix Ιαπωνίας - FP1 - Rosberg οριακά μπροστά

Related Posts