Η Movistar επιθυμεί τον ερχομό του Pedrosa στην Yamaha

DANI PEDROSA SPA REPSOL HONDA TEAM HONDA MotoGP GP France 2016 (Circuit Bugatti) 06-08/05.2016 photo: MICHELIN

O μεγάλος χορηγός της Yamaha, Movistar, επιθυμεί την συνεργασία του Dani Pedrosa με τον Valentino Rossi στη Yamaha, για το 2017. 

Ο Pedrosa κέρδισε ένα πρωτάθλημα στην κατηγορία 125cc  και ένα στην κατηγορία 250cc μεταξύ του 2003 και του 2005, με την ομάδα της Honda η οποία είχε βασικό χορηγό την Movistar, ενώ από το 2006 ο Ισπανός βρίσκεται στην ομάδα της Repsol Honda.

Μετά από αυτό το γεγονός, κύκλοι της Movistar έκαναν λόγο πως ήταν δυσαρεστημένοι με την απώλεια του Pedrosa.

Με τις φήμες για την αντικαταστάση του Lorenzo να οργιάζουν, ο πρώτος υποψήφιος για την αντικατάστασή του φαίνεται πως ήταν ο Maverick Vinales, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις της Suzuki φαίνεται πως απέτρεψαν αυτό το γεγονός, προς το παρόν.

Η κατάσταση είναι όπως ήταν και δύο βδομάδες πριν στην Χερέθ, έχω πάνω από μία ή δύο προτάσεις στο τραπέζι,” δήλωσε ο Pedrosa στο Λε Μαν.

Προς το παρόν, ο Rossi εξέφρασε την επιθυμία του να έχει κάποιον Ισπανό teammate, και για αυτόν τον λόγο η επιλογή είναι ανάμεσα στο Vinales και τον Pedrosa.

Η ομάδα της Honda υποστηρίζει πως όχι μόνο ο Pedrosa είναι η πρώτη επιλογή για teammate του Marquez για το 2017, αλλά και πως δεν υπάρχει  κάποιο στοιχείο για μεταγραφή του Pedrosa στην Yamaha.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

GP Γαλλίας - FP3 - Iannone μπροστά στην κατάταξη, Lorenzo στις εντυπώσεις

Next Article

GP Γαλλίας - FP4 - Ο Lorenzo και πάλι μπροστά

Related Posts