Η Sauber εκτός των δοκιμών του Silverstone

GP AUSTRIA F1/2016 – SPIELBERG (AUSTRIA) 03/07/2016 © FOTO STUDIO COLOMBO PER PIRELLI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)

Η ομάδα της Sauber αποφάσισε να μην πάρει μέρος στις δοκιμές του Silverstone, όπως επιβεβαίωσε η Ελβετική ομάδα την Τετάρτη.

Οι οικονομικές δυσκολίες της Sauber είναι γνωστές από την αρχή της χρονιάς, με την ομάδα να μην έχει παρουσιάσει καμία αναβάθμιση του μονοθεσίου της εντός της σεζόν.

Ο ομάδα του Hinwil ήλπιζε να έχει έτοιμο ένα πακέτο αναβαθμίσεων μεταξύ Καναδά και Βρετανίας, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Έτσι, η Sauber ανακοίνωσε πως, από τη στιγμή που το πακέτο αναβαθμίσεών τους δεν θα είναι έτοιμο εγκαίρως για το Silverstone, δεν προτίθεται να λάβει μέρος στο τεστ που θα διεξαχθεί την Τρίτη και την Τετάρτη μετά το Βρετανικό GP.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Sauber ανακοίνωσε στο Twitter: «Καθώς θα παρουσιάουμε το αεροδυναμικό πακέτο αναβαθμίσεων της C35 αργότερα, το τεστ στο Silverstone ακυρώνεται, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το κόστος».

Η ομάδα έχασε επίσης και τις δοκιμές μετά το GP της Βαρκελώνης, ενώ βρίσκεται τελευταία στην κατάταξη των κατασκευαστών, χωρίς να έχει ούτε έναν βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Το πρόγραμμα του Grand Prix Μ. Βρετανίας 2016

Next Article

Ogier - O Tanak άξιζε την νίκη

Related Posts