Στη Force India μέχρι το 2017 ο Hulkenberg

Nico Hulkenberg (GER) Sahara Force India F1. Sahara Force India F1 Team Filming Day. Monday 27th April 2015. Silverstone, England.

Την ανανέωση του συμβολαίου του Nico Hulkenberg μέχρι το 2017 ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης η Force India. O Γερμανός θα συμπληρώσει 6 χρόνια πίσω από το τιμόνι της Ινδικής ομάδας, καθώς με εξαίρεση το 2013 που οδήγησε για την Sauber, τα υπόλοιπα χρόνια έτρεχε με τα μονοθέσια της ομάδας του Vijay Mallya.

Παρόλο που το όνομά του ακούστηκε ως υποψήφιο για την αντικατάσταση του Kimi Raikkonen, ο εκ των τριών νικητών του 24ωρου αγώνα στο Le Mans, ανανέωσε με την Force India και στις δηλώσεις του έδειξε αρκετά ικανοποιημένος με την εξέλιξη αυτή:

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ολοκλήρωση της συμφωνίας και των πλάνων μου για το μέλλον. Ξέρω αυτή την ομάδα πολύ καλά και νιώθω σαν το σπίτι μου, οπότε είχε πολύ νόημα να παραμείνω και για περισσότερο καιρό εδώ. Η πρόοδος που έχει δείξει η ομάδα τα δυο τελευταία χρόνια με έχει εντυπωσιάσει και μου δίνει την σιγουριά για το μέλλον. Είναι μια πολύ καλή ομάδα ανθρώπων που διψάνε για επιτυχίες και θέλουν να βελτιώνονται κάθε χρόνο. Νομίζω πως έχουμε τα σημαντικότερα στοιχεία για να προχωρήσουμε και να αναπτυχθούμε περισσότερο προχωρώντας πιο μπροστά στο grid.”

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Vijay Mallya, επίσης εξέφρασε την χαρά του για την συμφωνία αυτή:

“Δεν είναι μυστικό πως είμαι ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Nico, οπότε είναι φανταστική η επισημοποίηση πως θα οδηγεί για εμάς και τα επόμενα δύο χρόνια. Βρίσκεται ήδη 4 χρόνια στην ομάδα και σε αυτά τα χρόνια τον έχουμε δει να αναπτύσσεται ως ένας από τους καλύτερους οδηγούς στον κόσμο. [Ο Νico] έχει την ταχύτητα, τις τεχνικές γνώσεις και την ωριμότητα ώστε να μας βοηθήσει να πετύχουμε κάποια σπουδαία αποτελέσματα στα επόμενα χρόνια. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να τον βοηθήσουμε δίνοντας του ένα αυτοκίνητο εξίσου δυνατό με το ταλέντο του.”

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Video|Μία βόλτα με τον Ricciardo.....με 360 χλμ/ωρα!

Next Article

Vettel - Ανυπομονώ για το ιταλικό GP

Related Posts