Η ανακοίνωση της Alpine F1 για την υγεία του Fernando Alonso

O Fernando Alonso υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστεί το κάταγμα που υπέστη στο σαγόνι, ο Ισπανός θα είναι έτοιμος για το ξεκίνημα της σεζόν σύμφωνα με την Alpine.

H Alpine εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Fernando Alonso μετά το χτύπημα που δέχτηκε από αυτοκίνητο ενώ προπονούταν με το ποδήλατο του. Η Γαλλική ομάδα τονίζει πως η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Fernando Alonso για να αντιμετωπιστεί το κάταγμα στο σαγόνι ήταν επιτυχής, ενώ πρόσθεσε πως θα είναι έτοιμος για το ξεκίνημα της αγωνιστικής δράσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Alpine:

«Μετά το ατύχημα στον οποίο ενεπλάκη χθες, ο Fernando Alonso παρέμεινε υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο στην Ελβετία. Οι γιατροί διέγνωσαν ένα κάταγμα στο πάνω μέρος στο σαγόνι, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η οποία στέφθηκε με επιτυχία. Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι με την πρόοδο της υγείας του μετά την επέμβαση. Ο Fernando θα μείνει υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο για άλλες 48 ώρες. Μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης, θα μπορέσει σταδιακά να ξεκινήσει να προπονείται. Πιστεύουμε πως θα είναι έτοιμος για το ξεκίνημα της σεζόν. Η Alpine και ο Fernando σας ευχαριστούν για τις ευχές σας και θα σας ενημερώσουμε με επιπλέον πληροφορίες όταν το κρίνουμε σκόπιμο.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
4
Shares
Previous Article

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Βέρνη ο Alonso

Next Article

Αναλαμβάνει και επίσημα τις μονάδες ισχύος της Honda η Red Bull

Related Posts