Η επίτευξη στόχων ήταν σημαντική για τις σχέσεις της Red Bull με τη Honda

Η επίτευξη στόχων μέσω της συχνής επικοινωνίας υπήρξε κομβικής σημασίας για τις σχέσεις ανάμεσα στη Red Bull και τη Honda, όπως δήλωσε ο επικεφαλής των Ιαπώνων, Masashi Yamamoto.

Η Honda συνεργάστηκε για πρώτη χρονιά με τη Red Bull φέτος, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με 3 νίκες και 9 βάθρα με τη μεγάλη ομάδα των «ταύρων».

Κλειδί σε αυτήν την επιτυχημένη πρώτη σεζόν ήταν η συνεχής επικοινωνία, με meetings που λάμβαναν χώρα τακτικά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μιλώντας στο motorsport.com, ο Masashi Yamamoto εξήγησε:

«Γίνονται συνεχώς συναντήσεις με τη Red Bull, παρόντος του Christian [Horner], του Helmut [Marko], εμού και του Asaki-san [επικεφαλής του τμήματος R&D της Sakura]. Εκεί, μοιραζόμαστε τα πλάνα μας και μιλάμε για την κατάσταση ως έχει, και από τη μεριά τους μοιράζονται τα δικά τους σχέδια.

«Το γεγονός ότι σχεδόν όλα έγιναν εντός σχεδίου είναι πολύ σημαντικό, γιατί με αυτόν τον τρόπο αναπτύξαμε μία αμοιβαία εμπιστοσύνη, που κάνει τη σχέση μας ακόμα πιο δυνατή. Ανυπομονούμε για τη νέα χρονιά.»

Ο Yamamoto δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα βήματα προόδου που σημείωσε το εργοστάσιο στον τομέα του κινητήρα:

«Είδαμε σπουδαία αποτελέσματα στην εξέλιξη του κινητήρα μας φέτος. Όπως μπορείτε να δείτε κι από τα αποτελέσματα των αγώνων, η αξιοπιστία είναι ένα πράγμα, αλλά κι η απόδοση είναι κάτι που βελτιώθηκε. Είμαστε κοντά στη Mercedes, αλλά παραμένουμε πίσω τους.

«Όλη η φετινή σεζόν ήταν πολύ καλή για εμάς. Και είμαστε ικανοποιημένοι απ’ αυτό.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles