Η Haas διακόπτει άμεσα τη συνεργασία της με τη Rich Energy

Η περιπετειώδης συνεργασία ανάμεσα στην Haas F1 Team και την Rich Energy έλαβε τέλος, με την Αμερικανική ομάδα να κάνει μία λυτή ανακοίνωση για την διακοπή της συνεργασίας τους.

H συνεργασία της Haas με την Rich Energy είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Οκτώβριο, η οποία ξεκίνησε να κλονίζετε από όταν ξεκίνησαν οι δικαστικές διαμάχες της Rich Energy με την Whyte Bikes.

Στην συνέχεια ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, William Storey, είχε ανακοινώσει μέσω του Twitter ότι η Rich Energy σταματά να αποτελεί τον χορηγό ονομασίας της Haas, κάτι που δεν έγινε.

Το τέλος σε όλα αυτό ήρθε σήμερα, με την ανακοίνωση της Haas να αναφέρει: « Η Hass F1 Team και η Rich Energy συμφώνησαν από κοινού να τερματίσουν την συνεργασία τους. Έχοντας αποκομίσει  σημαντικά κέρδη…στην αναγνώριση της μάρκας, στην Rich Energy πραγματοποιείται μία αναδιάρθρωση και θέλουν να επανεξετάσουν την παγκόσμια τακτική τους. Επομένως, η Haas F1 Team και η Rich Energy κατέληξαν ότι ο τερματισμός της συνεργασίας τους ήταν ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουν μπροστά και οι δύο πλευρές. Η Haas F1 Team θέλει να ευχαριστήσει και να ευχηθεί ό,τι καλύτερο στους μετόχους της Rich Energy.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
9
Shares
Previous Article

Camilleri: Θα πρέπει να ανεβάσουμε το ηθικό του Vettel

Next Article

GP Ιταλίας: Όλα στο κόκκινο!

Related Posts