Η Haas πρόκειται να αποφασίσει για τον Gutierrez στους επόμενους αγώνες

Autodromo Nazionale di Monza, Italy. Friday 02 September 2016. World Copyright: Andy Hone/LAT Photographic ref: Digital Image _ONZ3828

Ο Gene Ηaas, ιδιοκτήτης της ομάδας Haas στην Formula 1, τόνισε πως θα περιμένει να δει πώς θα κυλίσουν οι επόμενοι αγώνες πρωτού αποφασίσει εάν θα κρατήσει τον Esteban Gutierrez για το 2017.

Ο Μεξικανός έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στους τελευταίους αγώνες ύστερα από ένα δύσκολο ξεκίνημα, όμως ακόμη δεν έχει πετύχει ούτε ένα πόντο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Την ώρα που η θέση του teamate του Romain Grosjean είναι βέβαιη για τον επόμενο χρόνο, η διοίκηση θα περιμένει λίγο ακόμη πριν πάρει απόφαση για το δεύτερο οδηγό της.

Απαντόντας για την εώς τώρα σεζόν και τα σχέδια σχετικά με τους οδηγούς της επόμενης χρονιάς, η Haas δήλωσε: «Πιστεύω πως τα έχουμε πάει υπέροχα σε σχέση με άλλες ομάδες που επιχείρησαν το ίδιο στη Formula 1.

«Νομίζω πως πολύ απο αυτό πάει στον σε εμένα, στον Gunther και τον Joe Custer. Όταν αποφασήσαμε να φτιάξουμε μια Formula 1 ομάδα, είμασταν πραγματικά εκεί να αγωνιστούμε αντιθέτως με το να είμαστε η παραδοσιακή κατασκευαστική. Πιστεύω πως το επιχειρησιακό μας μοντέλο έχει δουλέψει πολύ καλά. 

«Όσον αφορά τους οδηγούς, φαίνεται πως ο Grosjean θα βρίσκεται μαζί μας και του χρόνου λόγω του συμβολαίου του.

«Σχετικά με τον Esteban, είναι ένας υπέροχος οδηγός, αλλά δεν έχουμε ανακοινώσει τίποτα ακόμη επειδή δεν υπάρχει πραγματικά λόγος να συμβεί αυτό. Θα δούμε απλώς πως θα πάνε τα πράματα από δω και πέρα και τι θα συμβεί. 

«Αυτή τη στιγμή νιώθουμε καλά με τους οδηγούς μας. Όπως έχω πει, δεν έχουμε πει με βεβαιότητα εάν ο Esteban θα είναι οδηγός μας για τον επόμενο χρόνο ή όχι. Αύτο δεν σημαίνει αναγκαστικά πως δεν θα είναι.»

Η περίπτωση του Gutierrez είναι λίγο περίεργη, επειδή φαίνεται πως η συμφωνία του με τη Haas συνδέεται με την εγγύηση που φέρει ο Μεξικανός από τον τεχνικό συναίτερο της, την Ferrari

Ο τεχνικός διευθυντής των Αμερικανών Gunther Steiner έχει ξεκαθαρίσει πως προτιμά έναν έμπειρο οδηγό δίπλα στον Grosjean τον επόμενο χρόνο παρά έναν πρωτάρη.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Lorenzo - Ο Marquez αξίζει τον φετινό τίτλο

Next Article

Θέλει να αντεπιτεθεί ο Hamilton

Related Posts